Следвайте ни

„Градус“ АД отхвърли обвиненията в нарушаване на закона

viber icon

„Градус“ АД излезе с поредна позиция, в която охвърля всички отправени обвинения в нарушаване на закона и разпространяваните неверни и манипулативни информации.


Дружеството разчита преди всичко на проверките на българските регулатори и потвърждава готовността си да защитава според буквата на закона интересите на компанията и своите инвеститори.

„Градус“ АД се надява, че институционалните действия ще са достатъчни за преустановяване на политическата атака, на която компанията е обект през последните няколко дни.

Ето и цялата позиция на дружеството:

:"Градус" АД е публична компания и като такава разчита преди всичко на проверките на българските регулатори, за валидиране на законността на всяко едно нейно начинание.

"Градус" АД категорично отхвърля всички обвинения в нарушаване на закона и призовава компетентните органи да извършат бърза и безкомпромисна проверка с цел изясняване на коректните обстоятелства и факти около дейността на дружеството.

"Градус" АД изразява надежда, че институционалните действия ще са достатъчни за преустановяване на политическата атака, на която компанията е обект през последните няколко дни.

"Градус" АД потвърждава готовността си да защитава според буквата на закона интересите на компанията и своите инвеститори.

Мариета Бабева,
Директор Връзки с инвеститорите
"Градус" АД

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?