Следвайте ни

Голям смях: Граждани си поръчаха кафе и мекици в Националния план за възстановяване

viber icon

Обикновени граждани и политически опоненти си направиха „гаргара“ с Националния план за възстановяване и устойчивост. В последните дни около важния документ има напрежение, тъй като той официално не е представен, а срокът, в който трябва да се внесе в ЕК е 30 април. 

В продължение на часове граждани имаха възможност да дописват и редактират Националния план за възстановяване и устойчивост, качен като файл в Google Drive с отключена възможност за редакция, забеляза dnevnik.bg. 

Находчиви читатели го бяха попълнили с точки като "Ходи пеш", "Продавам две джанти", "Кафе и кроасан, моля", "Вече два часа чакам мекици с кафе? Какво е това слабо обслужване?!". "Тук съм само да питам къде са ми дубайските фурми?". Планът беше изпъстрен и с множество колажи.

В социалните мрежи хората коментират, че е голям гаф администрацията да използва платформи като Google Drive за публикуването на такива документи, при условие че правителството е изхарчило сериозни средства за дигитализация на управлението. "Колко пари за електронно управление и имате това? За 2 млрд. толкова! " - коментират потребители във "Фейсбук".

Планът за възстановяване и устойчивост беше заведен в деловодството на парламента в петък, когато трябваше да бъде представен пред депутатите от вицепремиера в оставка Томислав Дончев. Мнозинството от народните представители обаче отказаха да го изслушат, като вместо него те пожелаха да говори министър-председателя в оставка Бойко Борисов. Така след гласуване той беше задължен да се яви на пленарно заседание на 21 април (сряда).

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Майна

Майна

19.04.2021 | 13:55

Мутрите от БКП ГЕРБ станаха за смях резил и позор на цяла България , Европа и целия свят . Всички ги видяха каква крадлива и жалка престъпна организация представлява ГЕРБ . Не всички се подиграват на ЕНП как до сега са подкрепяли едни мутри и организираната престъпност в България . РЕЗИЛ и ПОЗОР

Отговори
6 5
БЛЯ БЛЯ ....

БЛЯ БЛЯ ....

19.04.2021 | 13:35

ЗАЩО ВЪОБЩЕ НЯКОЙ СЕ ВРЪЗВА НА ТЕЗИ УНИКАЛНИ БОЙКОВИ ГЛУПАВИ ХВАТКИ....ТОВА Е КАТО КОНСТИТУЦИЯТА НА ОНОВА НЕЩО КАК БЕШЕ БАРНИ РЪБЪЛ.. И ТАЯ ПРОСТАКИНЯ ЗАХАРИЕВА...С ТАКЪВ ОНАНИЗЪМ НЕ СЕ Е ЗАНИМАВАЛ ДО СЕГА НИКОЙ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ А ТУК И СЕГА ЦЕЛИЯ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ --МИНИТ.ЧИИ...СРАМ И ПОЗОР....

Отговори
4 7
Цензура

Цензура

19.04.2021 | 13:10

Цензура

Отговори
2 2
Джипко Бибитков

Джипко Бибитков

19.04.2021 | 13:09

И тиквеник и тутманик предлагаме, но постен,че олиото поскъпна..

Отговори
8 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?