Следвайте ни

Годеницата на Атанас Скатов се сбогува с разтърсващи думи СНИМКА

viber icon

Годеницата на Атанас Скатов - Шени Бензеш се сбогува с голямата си любов с разтърсващ пост във Фейсбук:

„Сълзите от време на време пресъхват, но не и болката в сърцето ми!
Споменът за теб и усмихнатото ти лице са навсякъде около мен!
Тръгнахме заедно и се прибираме заедно, но не по начина, по който си го представях, скъпи мой. Този дълг към теб е толкова труден, любов моя! Да си документ в ръцете ми, а теб да те няма! Защо?! Искам да мога да изчезна. Надалеч! За много дълго! Докато забравя, но знам че това е невъзможно! Никога няма да те забравя! Знам, че си на по–добро място и искам да знаеш, че живееш и ще живееш в сърцето ми, както в сърцата на твоите близки и семейство, в сърцето на Васко, в сърцата на майката ти, на баща ти, на сестра ти и в сърцата на много други хора!

Ох, как ужасно, ужасно, ужасно много жадувам за един последен разговор, за още една топла прегръдка, която да продължи толкова дълго, че ръцете ми да се вкаменят и да не мога да те пусна! Помня вечерта, в която те изпратих… стъпките ти… да не бях…! Обичам те заради това, което си! Нямах право да те спра! Само егоистичната ми любов иска да те задържи, но ти принадлежиш на своята кауза!

Рискува живота си за нея и знам, че успя! Имаше цел! Имаше мисия! Всеки ден от живота си изживяваше своята вяра! Живота ти не бе напразен. Имаше толкова много смисъл в него. Остави толкова много след себе си. Ти бе и си мотивация за много хора. Знам, че знаеш, но просто исках да ти го кажа! Както искам да ти кажа още милион пъти „ОБИЧАМ ТЕ“!

Толкова много болка, която не утихва! Винаги си ми казвал, че съм много силна и понякога безразсъдно смела и луда. Да, мило! Но не колкото теб! Ти бе и си един удивителен и уникален човек, за който думите са недостатъчни! Непоправим мечтател и идеалист. Идеалист чак до наивност! Смел, силен, любящ, храбър, доблестен, добър и смел мъж! Много упорит, дисциплиниран и целенасочен! Още се удивлявам на възможността ти да се справяш и правиш толкова много неща накуп и винаги, за да не е денят ти напразен общуваше с планината или спортуваше! Твоята душа е там, където принадлежи….високо, високо, високо…

Тази сутрин изпитах такова угризение на съвестта, че чак се намразих. След два дни почти без храна на успокоителни лекарства, осъзнах че трябва да хапна нещо. Извинявай, любов моя! Изядох няколко резена плод без теб, но едвам ги преглътнах! Последните дни си мечтаехме за съвсем обикновени и дребни неща. Да се върнем на топло. Да ядем свежи плодове и зеленчуци. Да си вземем топъл душ. Знам колко много изстрада и бях свидетел на това колко е трудно да се храниш по време на експедиции и знам колко много обичаше плодове. Обожаваше ги! Всяка сутрин ядеше плодове, но не и тази. Не и с мен! Щастието е в дребните неща и аз имах привилегията да ги споделя с теб и да бъда до теб!

Благодаря ти, любов моя ! Благодаря ти, че сподели твоя свят с мен! Благодаря за хоризонтите, които ми показа и разкри! Благодаря ти, че те имаше! Благодаря ти, че ти бе един от малкото хора, които вярваха в моите лудости! Изключителна рядка личност! Когато ти споделих моята мечта да обиколя Южна Америка с колело, ти не ми се изсмя. Просто каза, че съм луда и че може да го направим, след като приключиш твоя проект с изкачването на най–високите върхове на планетата! Имахме толкова много общи мечти и планове! Вярвахме, че може да имаме нашето малко семейство извън матрицата и знаеш, че бях готова да те последвам навсякъде и въпреки всичко!
Това не е Сбогом, любов моя!

ПОЧИВАЙ В МИР!“

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Пак за наглоста ви

Пак за наглоста ви

07.02.2021 | 20:48

Да Понятно защо засипвате всеки един мой коментар със отрицание Но както е казано Истината е грозна Грозна като вас и душите ви А лъжата ласкателството са красиви Нали Но да отричаш доказани факти житейски и исторически е само по себе си нагло и дебилско С което потвърждавате че в кухите ви квадратни еврейски глави няма вина Няма размисъл И ако не искате да чувате отрицателни.мнения за вашата еврейска същнос вежливо ви моля Идете си във вашата измислена държава Израел Не забравяйте че тук сте гости И се дръжте като такива Доброто възпитание го изисква към Домакина

Отговори
1 1
Що за морал

Що за морал

07.02.2021 | 18:45

То вие сте мръсна гнас и за опъване не ставате Само лой и материал за сапун А защо ви мразя аз и не само аз а целия цивилизован свят Защото сте нагли лакоми безпардони нахални мързеливи двуличници предатели С една дума Юди По долу съм писал Не е ли върха на наглоста във време на икономическа криза отново създадена от ненаситната ви банкерска еврейска каста и хората да се чудят как едно парче хляб да сложат на масата си Един урод еврейски да ходи да троши пари и да си прави екскурзийки за да задоволява собственото си его И в медийте еврейски да ни заливате със сополите си Не е ли връх на наглоста рева и сополите еврейски да ни облива уж някаква Годеница което в превод на български си е чисто и просто Любовница Но вашия еврейски морал и вашето изкривено еврейско мислене на безверници не може да приеме и осъзнае че Любовница не може да лее сополи обилно по медий и то за един екскурзиант Въпрос на морал и чест тези думи непознати за вас е да остане сама с болката си а не да афишира една не узаконена връзка и да се гордее като Метреса Морала ни като християни не може да приеме вашите извратена ценосна система А услужливите ви купени медий да насаждат вашият извратен морал.и да ни го представят като нещо морално и стойностно ни идва в повече Кой всъщност поражда тази омраза Ами вие със всичките отрицателни човешки качества който носите в себе си За християните споменах Но защо ви мразят мюсюлманите католиците Пак поради същата причина Не е било затуй че не употребявате алкохол както е казано в оня виц за еврейте За нещо друго е било Сега остава да ви светне нещо в еврейските чотури за да си отговорите на въпроса Що ви мразят Публично зададен въпроса пък говори за вашето Q

Отговори
5 3
???????????????????

???????????????????

07.02.2021 | 17:21

До "Ред сълзи Три сополи. Няма ли да млъкнеш най-после? Ти си неграмотен, злобен и "на всяка манджа мерудия". А и вие редакцията. Тоя злобар бълва постоянно срещу евреите. Нещо да кажете по въпроса? То бива, бива свобода на словото, но това си е слободия.

Отговори
3 4
Ред сълзи Три сополи

Ред сълзи Три сополи

07.02.2021 | 13:22

Еий тази разбрахме му била Годеница а не Женица Според христянските цености и законодателството ни все още християнско Годеници и Любовници нямат правен пък да не говорим морален статут Но явно Мекица не е български вестник а еврейски което подчертава със всяка статия Видно е и от това че еврейна умрял докато си прави поредната екскурзийка е голяма загуба за еврейте в България и най вече за Годеницата му еврейка Под никой некролог за починал християнин няма да видите списвано името на Годеница което е равносилно на Любовница Скърбят рода Скърбят приятели Дали след време моята Женица може да пролее мъката си в страниците на Еврейската Мекица Надявам се не И по простата причина че Мекица ще иде на бунището на журналистическата история барабар с Еврейщината Юдеизма и Ционизма С своята простащина

Отговори
8 8
???

???

07.02.2021 | 15:59

Ей човеко, не мога да те разбера, да не те е опънал некой евреин на млади години, та сега си толкова фрустиран по темата?

Отговори
6 5
Приятелка

Приятелка

07.02.2021 | 13:17

Шени, раната ще зарастне, но ще остави белези. Нека те ти напомнят за хубавите моменти, които сте имали, а не за нелепият край, който ви раздели. Животът продължава и от теб зависи как ще протече. Дръж се, момиче! Яж, моли се и обичай! Това, което се случи е просто по-трудната част от живота, но тя се преодолява с воля за живот.

Отговори
8 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай