Следвайте ни

Бивш шеф на парламента с тежки обвинения към Цветанов

viber icon

„Много от хората, които през годините напускаха ГЕРБ, то те казваха, че го правят заради Цветанов. Това заяви бившият шеф на парламента и настоящ депутат Димитър Главчев пред БНТ по повод тежките думи, които бившият втори в партията Цветан Цветанов отправи при напускането на ГЕРБ.

„Много боли когато си предаден от близък човек. Не ми хареса това, което Цветанов каза, че много хора не се гордеят, че са членове на ГЕРБ. Не е добре когато човек сам се гордее – това е един от седемте смъртни гряха“, заяви Главчев в отговор на това какво ще се случи с Цветанов и политическото му бъдеще.

„Това не е най-зловещата атака срещу ГЕРБ и премиера Бойко Борисов, а най-смешната, жалка и подла“, заяви Главчев по повод снимките със спящия премиер, които се появиха преди дни.

„Има спинкащ премиер! Е, кой човек не спи? Премиерът Борисов спи само по 4-5 часа на денонощието, защото има много работа за вършене. Смешно и жалко е, че се използват такива снимки. Още по-подло е нещото, извършено от човека, който е направил снимката. Борисов най-добре знае какво може да се случи. Бе използван изкуствен интелект с компромати и с Барак Обама и Матео Ренци, но когато не ти достига естествен интелект, то си личи“, заяви Главчев. 

 

. Проблемът на давещия е проблем на самия давещ се – така Главчев описа случващото се в БСП и отношението на ГЕРБ към червената партия и допълни: „Категорично няма уговорка за съвместно управление между ГЕРБ и БСП“.

Той коментира и ситуацията с епидемията от коронавирус. „Всичко с развитието на коронавируса зависи от самите нас. Ето, аз съм с предпазни очила, а имам и маска. Не я нося от страх, а защото съм отговорен към другите“, призна той във връзка с развитието на коронавируса у нас и допълни: „Не чакахме да видим какво ще се случи в Европа и тогава да действаме. Напротив – ние бяхме давани за пример“. 

Коментари (3)

Luud

Luud

21.06.2020 | 13:44

ТъпоГлавчев, а нещо за чекмеджето няма ли да кажеш, мастия такава

Отговори
5 0
балтов чарк

балтов чарк

21.06.2020 | 12:51

главчото да не се гърби толкова, че вместо да си наляга гъза и да прави нещо що годе смислено, премиерът обикаля пърникашите и изкопите с оператор и двама кияци министри на задната седалка в джипа и уж много разбира коя тръба къде да се навре... ако не е той и магистрала няма да построят... само пречи на хората да работят с мисирките около него.

Отговори
4 1
гражданин

гражданин

21.06.2020 | 12:24

Борбата между партиите е кой ще получи големите пари, отпуснати от ЕС заради кризата с Ковид-19. Естествено те ще бъдат разпределени между власт имащите и народът пак ще остане с пръст в устата.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?