2374
Следвайте ни

Гешев се срещна с родителите на 3-те момичета, пометени от дрифтаджията в Стара Загора

viber icon

Главният прокурор иска да бъдат сформирани съвместни щабове с МВР и ДАНС срещу купуването на гласове. Иван Гешев заяви в Стара Загора, че доброто взаимодействие между институциите може да противодейства на изборната търговия, пише БНТ.

В Стара Загора главният прокурор се срещна с родителите на трите момичета, които пострадаха при катастрофа, пометени от 18-годишен шофьор. Родителите са заявили, че искат делото за инцидента да се гледа от Старозагорския съд.

Прокуратурата ще бъде безкомпромисна и не би трябвало да има никакво съмнение, че ще позволим някакви влияния върху разследването. Влияния имам предвид от местен характер, да ги наречем по този начин. Също обяснихме на родителите, че делото е взето на специален надзор в АП Пловдив. Проблемът, аз уважавам българските институции и няма да коментирам евентуалните проблеми, те ще бъдат изяснявани, свързани с първоначалния етап на разследването. Единствено, което ще кажа, че прокуратурата е уведомена 15 часа след ПТП и то по телефона.
Гешев коментира и осъдителното решение срещу България, заведено от семейство Баневи. Според него е практика подсъдими и обвиняеми лица да използват всякакви способи да се защитят, което не променя въпроса с наказателната отговорност.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Мила

Мила

13.10.2021 | 14:59

Браво Гешев смачкай ги.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?