Следвайте ни

Гешев: Побоят над Слави Ангелов е атентат към държавата!

viber icon

Извършват се действия под надзора на Спецпрокуратурата за група, занимаваща се със силови действия, включително и нанасяне на телесни повреди. Един от случаите, които се разследва, касае Слави Ангелов, съобщи главният прокурор Иван Гешев.

„Извършват се активни действия по разследването, претърсване на автомобили и адреси. Не мога да потвърдя колко хора са задържани за 24 часа.

В рамките на утрешния ден наблюдаващите прокурори ще преценяват кои ще бъдат привличани към наказателна отговорност”, поясни той, уточнявайки, че това е информацията, която към момента може да бъде изнесена, без да се пречи на разследването.

„Делото представлява особен интерес за цялото общество. Това, което се случи със Слави Ангелов, е атентат към държавата”, подчерта главният прокурор.

„Благодаря на десетките колеги от МВР, в последните дни и на наблюдаващи прокурори, които работиха много активно. Надявам се днес да се съберат достатъчно доказателства за привличане към наказателна отговорност”, каза още той, пише Блиц.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?