Следвайте ни

Гешев: Никой не е над закона, днес ще го покажем на всички

viber icon

"Благодаря на партньорите ни от Съединените щати и посолството им в България за подкрепата за върховенството на закона и безкомпромисните действия на Прокуратурата. Наистина - никой за нас не е над закона! Днес ще го покажем на всички българи за пореден път!", туитна главният прокурор Иван Гешев.

Изказването му е по повод изявление на посолството на САЩ в България, прочетено на протеста пред Министерския съвет вчера.

 Ето какво пишеше в него: 

"Правото на мирно събиране е основна демократична ценност. Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество. Мирните протести са играли ключова роля в 244-годишната демокрация на Съединените щати. Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние подкрепяме българския народ в стремежа му за повишаване на доверието в демократичната система и насърчаване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Батко

Батко

14.07.2020 | 13:44

Гешев, никой не е над земното притегляне. Даже закона, даже фалшивите доказателства, които вашите некадърни звукорежисьори сътвориха днес. Събираме стотинки да ги пратим на курс.

Отговори
2 0
Тенева

Тенева

14.07.2020 | 13:27

Законите у нас се тълкуват, кой както си иска! И скалъпените обвинения - също!

Отговори
4 0
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

14.07.2020 | 11:16

Нещо нещата не се връзват с това изявление.Как така демонстрациите и протестите ще са показател за цветущо гражданско общество.Това ще рече,че ако няма демонстрации и протести,значи положението е много лошо.

Отговори
4 1
Защо

Защо

14.07.2020 | 11:22

В Северна Корея, няма демонстрации и протести, всичко цъфти връзва, нали? А у нас преди 1989 г., по времето на зрелия социализъм, също никой не протестираше. Животът бе по-хубав от песен, по-слънчев от пролетен ден...нали?

Отговори
3 0
Ковидчо:

Ковидчо:

14.07.2020 | 11:12

"Зелената светлина" от американското посолство е дадена, сега тръпнем в очакване да видим "загатнатото" от г-на?!

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?