Следвайте ни

ГЕРБ: Това е нов Костинброд

viber icon

Твърденията за подслушвания без нито едно доказателство са груба
манипулация, която можем да сравним с аферата "Костинброд". Това пише ГЕРБ в декларация.

Отказваме да коментираме предизборни компромати. За нас това е спекулация, която цели скандал, който да отвлече общественото внимание от едноличния произвол на президента Радев и служебното му правителство..

Призоваваме Атанас Атанасов, като първоизточник на твърденията, незабавно да изнесе доказателства за думите си. Настояваме и за незабавни проверки от всички компетентни институции и публично оповестяване на резултатите от тях, се допълва в позицията.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Ковидчо:

Ковидчо:

21.05.2021 | 23:04

ГЕРБавите реват яко, значи нещата отиват в правилната посока!

Отговори
0 2
ОЩЕ НЕ СЕ УСЕЩАТЕ КАКВО ВИ СЕ СЛУЧВА БОКЛУЦИ

ОЩЕ НЕ СЕ УСЕЩАТЕ КАКВО ВИ СЕ СЛУЧВА БОКЛУЦИ

21.05.2021 | 21:58

СТИГА СТЕ ХЛЕНЧИЛИ БЕ ГЕРБЕРАСТКИ КРАДЦИ.А ГА 12 ГОДИНИ НИ МАЧКАХТЕ ,ФАЛШИФИЦИРАХТЕ ИЗБОРИ И ПРЕВЪРНАХТЕ БГ В ПЪРВАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА НА МАФИЯТА !.КЪВ КОСТИНБРОД. КВИ ПЕТ ЛЕВА БЕ МЕРЗАВЦИ.СКОРО ВСИЧКИ ПО КАУШИТЕ.САМО ДЕТО ЗАТВОРИТЕ НЕ МАГАТ ВИ ПОБРА.НОВИ ЗАТВОРИ ТРЯБВА ДА СЕ СТРОИЯТ ЗАРАДИ ВАС.

Отговори
3 2
По Гоьбелсов сценарий

По Гоьбелсов сценарий

21.05.2021 | 20:42

Ако една лъжа се повтори и сто пъти, тя не става истина. В Костинброд цветарите направиха престъпление. Използването на факта само доказва колко са нагли и до колко прокуратурата не е независима. Целия държавен апатрат и ресурси са използвани за чекмеджето. Това е нагла банда, действаща по законите на мафията. Тартора им не може да надскочи себе си - това може, това прави - Граби и "охранява". Но всичко си има край, за тяхно съжаление. Бай Ставри ги чака. Трето районно е само детска игра...

Отговори
7 2
Пушилки

Пушилки

21.05.2021 | 19:59

Вярно е! Пушилките на куклите на конци на резидента имат една единствена цел : отвличане на вниманието от факта, че се прави държавен преврат с червени военни и потупване по рамото от Москва. Предизборни пушилки, за да се покаже на народа колко са гадни Герб и колко сме готини ние - радевчета, маигалевпета, бойкикевчета и трифоновчета......Очевидно народът е прост, та се връзва на ДС- разработки...като тези с кюлчетата, пачките и прочее фотошопски интриги.....Прост народ - слаба държава.

Отговори
5 6
лимбо

лимбо

21.05.2021 | 19:41

Костин-мостин кой го е еня . Герберунгелс пропиляха надеждата за политика към гражданите със зачитане на техните елементарни права. Парити , парити , марити- тинтири минтири. Ся да си гукат с Данчето - за ората , за мората , един господ знае кво ше да е тва.Даваш мандат и чакаш какво ше му хрумне , тия хора нямат елементарна човешка ценностна система и са със специални разбирания.

Отговори
2 5
мара

мара

21.05.2021 | 18:59

Костадинка Костинброд

Отговори
1 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?