Следвайте ни

ГЕРБ се закани да "проветри" изборните листи

viber icon

Гарантирано от ГЕРБ! Ще има процес на проветряване на листите, ще има нови лица. Това, че се явяваме в коалиция със СДС също ще доведе до промени, те ще имат водачи на листи. Възможно е един от столичните райони да бъде воден от СДС. Това каза в „Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Ципов.

По думите му Бойко Борисов е кандидатът за премиер на ГЕРБ към настоящия момент и не седи въпросът за друга кандидатура.

"Г-н Цветанов не съм видял да приближава 4 % бариера, според проучванията. Досегашните ни партньори биха били естествен коалиционен партньор", обясни Ципов.

"Демократична България по логиката на това, че са част от европейското ни семейство, също не биха били изключвани от разговори. Не обсъждаме подкрепа към управленски проект на друга партия", коментира той.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Ццц

Ццц

20.02.2021 | 23:27

Пловдивската листа я проветрихте яко - Иван Тотев на второ място, на първо Бащицата и ако включите онова угоено пр@се Александър Йорданов мръСника ще стане трио ,,Сълза и смях,,.

Отговори
2 3
Никакво "проветряване" =ТОТЕВ ИСКА ИМУНИТЕТ

Никакво "проветряване" =ТОТЕВ ИСКА ИМУНИТЕТ

20.02.2021 | 21:44

ИМУНИТЕТ за Тотев като депутатин за мандат-три (абе до ДАВНОСТ!) че после да го пратим и в Брюксел на заслужен отдих и курорт! Никакво "проветряване" щом той е Фюрер на ПартайГеносетата!

Отговори
4 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай