Следвайте ни

ГЕРБ отговори на президента: Няма да се запомни с добро този, който призова за бунт с юмрук

viber icon

Всички сме в тази зала по волята на българските граждани. Клели сме се да спазваме Конституцията и законите на страната. В нея пише, че цялата власт произтича от народа и никоя институция или личност не може деца си присвоява осъществяването на родния суверенитет. 

Това заяви председателят на ПГ ГЕРБ Даниела Дариткова.

Тя осъди жестовете на Радев с юмруци и добави, че това е човекът, който:

"Едва ли ще се запомни с добро този, който призова за метеж и бунт със стиснат юмрук, заради който се носят ковчези и бесилки, поругават се сградите на институциите, този който сее  разделение и агресия. Ние от ГЕРБ ще бъдем социално отговорни. Ще търсим обединение и ще градим България”, каза Дариткова.

„ГЕРБ осъзнава необходимостта от промени в политическия и обществен живот в страната и поемаме ангажимента да ги направим”, каза тя.
Дариткова припомни:

"Дебатът за новата Конституция няма да се води в настоящия, а в следващия парламент. Новият закон на страната ще бъде приет от Велико народно събрание. Ние просто ще дебатираме дали въобще да се свика ВНС", заяви тя.

"Това е тежка отговорност, която не вска партия би си позволила да поеме. Ние не искаме технически разговор, а национален. Той трябва да се води от всички и да приключи с максимално широко съгласие", добави Дариткова.

"Ние не искаме да чертаем разделителни линии в обществото, а да начертаем бъдещето на страната", заяви депутатката.

Според нея разделението на българския народ е опасност, а не отговорност. "Ние искаме да поддържаме нацията в една единна и обща структура", каза тя.

Коментари (9)

УПППП САА

УПППП САА

02.09.2020 | 16:16

ДАРИТКОВА МНОГО КРАДЕШ И УЖАСНО ЛЪЖЕШ.... А ЧЕ СИ ПРОСТА И НЕДОСТОЙНА НЯМА СПОР....КАКВИ КАЛУДКИ СМЕШНИ СТЕ КАТО СЕЛСКИ СВАХИ ЕДНИ СЕЛСКИ ХИТРЕЦ СИ ПАЗИ ГЪРБА А ВИЕ С ГОЛИ ГЪРДИ СЪС СКЪСАНИ РИЗИ И ПЛАЧ МУ ВАРДИТЕ ДЕБЕЛИЯ ЗАД..НИК...... А ТИ КАК ЩЕ ЗАПОМНИШ ПРЕЗИДЕНТА МИ Е ПРЕЗ ЛЕВИЯ КРАЧОЛ ..... ВАЖНОТО Е ЧЕ АЗ НЕ ТЕ ЗАПОМНИХ НИКАК ...ЩОТО СИ СУПЕР СЕМПЛА И БЕЗЛИЧНА. И БАЯ ПРОСТОТИИ ПЛЕЩИШ......КАКВАТО СИ И КАТО ДОКТОР.... А СЕГА ДА ТИ КАЖА КАК ЗАПОМНИХМЕ БОЙКО ......КАТО ИЗМЕТ НИСКА И ДОЛНА ....ПАЗЕНА ОТ ЩЯХ ДА НАПИША БЕЗ ДА ИСКАМ /АМАЗОНКИ / АМА СЕ СЕТИХ ЧЕ СТЕ БАНАДСКИ ГЪСКИ..... ОДЪРПАНИ

Отговори
0 1
Анонимен

Анонимен

02.09.2020 | 11:36

Изрод грозен! Няма ли кой да ти сложи пръстчето леко...

Отговори
6 1
Кирил

Кирил

02.09.2020 | 11:06

Моля да кажете госпожа Дариткова Вас с какво добро да ви запомним.Като депутатка а не като лекарка.Може някой да стискат юмруци но не се държат като феодали.Ами ако протестиращите си издигнат един Леонсио?

Отговори
7 5
Кърдж Али

Кърдж Али

02.09.2020 | 10:52

Поредната проста гербаджийска пyтка нещо фъфли.

Отговори
7 5
UNV

UNV

02.09.2020 | 10:36

BOYKO BORISOV E NOVIYAT STEFAN STAMBOLOV NA BULGARIYA!

Отговори
6 7
Стефан Стамболов

Стефан Стамболов

02.09.2020 | 10:53

Лекувай се, шашав пeдал.

Отговори
7 4
Anatema

Anatema

02.09.2020 | 10:34

NE PREZIDENT OBEDINITELYAT NA NATSIYATA , A E RAZEDINITEL-HAYDUT-PARTIZANIN-MUTRA-TERORIST! TOZI CHOVEK DOKARA BULGARIYA NA RABA NA GRAJDANSKA VOYNA ! OSTAVKA VEDNAGA I NARODEN SAD ZA TOZI GENERAL-LETETS-NARTSIST-MARKSIST-RUSKI PUDEL!

Отговори
6 7
Оставка

Оставка

02.09.2020 | 10:17

Днес трябваше да е не работен ден за цяла България. Ако сме заедно, за един ден можем да се пречистим.

Отговори
8 11
Anatema

Anatema

02.09.2020 | 10:35

OSTAVKA DA ,NO ZA ANARHISTA-PREZIDENT!!!!!!!!!!!!!!!

Отговори
9 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?