Следвайте ни

ГЕРБ искат оставката на военния министър заради смъртта на пилота в Чешнегирово ВИДЕО

viber icon

Политическа партия ГЕРБ поиска оставката на министъра на отбраната заради инцидента в Чешнегирово, заяви  депутатът Тома Биков. Това стана по по време на брифинг в Народното събрание във връзка с инцидента в Чешнегирово от 11 май т.г., който беше последван от смъртта на ст. лейтентат Тодор Манчев. Това е прикриване на убийство от страна на разследващите, които са част от военна полиция. Първото нещо, което трябва да се случи, е още днес Румен Радев да освободи от длъжност шефа на военна полиция. Докато този човек изпълнява своята длъжност, има опасност да бъдат потулени още доказателства, добави Биков.

Предлагам на следващите президентски изброи г-н Радев повече да не бъде държавен глава. Това заяви депутатът на ГЕРБ Даниел Митов по повод разследването на смъртта на пилота.

За съжаление, този парламент не намери воля за създаване на временна комисия за разследване на този инцидент, което беше предложено от ГЕРБ, съобщи в началото на брифинга депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Защо

Защо

14.09.2021 | 21:10

Защо се политизира тази трагедия? Бобито и неговите пловдивски подлоги, които са били на хранилка при семейството на момчето, какво ще кажете? Какъв психологически тормоз сте правили, за да стане така?

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?