Следвайте ни

Георги Кадиев поиска оставките на Станишев и Пеевски

viber icon
Депутатът от Коалиция за България Георги Кадиев поиска във фейсбук оставките на лидера на БСП Сергей Станишев и на председателя на ДАНС Делян Пеевски, избран от парламента в петък.

„С решението за Делян Пеевски за 10 минути унищожихме 4-годишен труд на стотици хиляди леви (и не само) хора в България. Труд да сме алтернативата на унищожителното управление на ГЕРБ, да сме носители на морал, честност и професионализъм”, пише Кадиев.

Според него с това решение е била издигната „Берлинска стена между БСП и обществото”.

Има две неща, които трябва да се случат веднага. Оставка на Делян Пеевски, за да има държава, която е не срещу, а с хората на България. И оставка на Сергей Станишев, за да има БСП. После пътят ще е дълъг. Но началото е днес”, казва още Кадиев в социалната мрежа.

В петък той уточни, че не е гласувал "за" избирането на Пеевски за председател на ДАНС. "Негласуването ми е моята форма на несъгласие. Може би правилна, може би не. Не ме съдете. Надявам се в България да се случват добри неща", обяви във фейсбук в петък депутатът.

В Плевен председателят на Народното събрание Михаил Миков коментира днес недоволството на хората от избирането на Делян Пеевски за председател на ДАНС, предаде БНР.

„Да, виждам, че има сериозно напрежение. Следим, какво се случва. Очакваме и бързи действия от съответните органи, в отговор на обществените очаквания”, каза Миков.

На въпрос какъв ще бъде изходът от ситуацията според него, Миков каза: „Нека да видим”.

Георги Кадиев поиска оставките на Станишев и Пеевски

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?