Следвайте ни

Георги Гергов: Нинова си присвоява незаконно БСП

viber icon

Георги Гергов, лидер на пловдивските социалисти, излезе с остра позиция срещу днешните действия на Корнелия Нинова. Ето какво написа той: 

“ Корнелия Нинова, председателстваща БСП 4 години , постоянно нарушаваща Устава на партията, се опитва днес, отново в нарушение, да присвои БСП с 2ри председателски мандат”. - това заяви членът на НС на БСП Георги Гергов по повод съобщеното от Нинова, че по Устав има лично право да назначи Владимир Москов, заместник-председател на БСП и кмет на Гоце Делчев.

“Аз съм законно избран за председател на Областната и Градската организации на БСП -Пловдив.  Незаконна е процедурата за избор на председател на БСП, която Нинова, в свой интерес, прокарва в разрез с висшите провомощия на НС на БСП.  Ние, членовете на НС сме длъжни и ще успеем да свикаме Пленум на БСП, за да запазим правата на всеки член на Партията и историческите, градивни идеи на БСП.

Аз, Георги Гергов, ще запазя партийното си и лично достойнство и няма да стана съучастник в незаконни действия на Нинова. Аз, Георги Гергов, мога да стана председател на БСП по законна процедура. Но не мога и не искам да се кандидатирам и да стана председател на БСП  , избран незаконно по процедурата “Нинова”!

Ще се видим, г-жо председател,  на законно свикан НС на БСП преди 12.9.2020, за да отменим манипулациите ви за председателския пост. И своеволните ви, лични, незаконни решения за бъдещето на БСП”.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Помним,помним

Помним,помним

04.08.2020 | 17:54

Гоче,ми ти отдавна си гербаджия бе помияр.На три пъти с каназирката,мангалите и бандитите на търев им подарявате Пловдив бре мошенико.Но скоро за всички по едно дърво

Отговори
3 0
Минчо

Минчо

04.08.2020 | 16:54

Каквото ти можа си присвои, панаир, стар град, хотел,само лапаш...сега крадеца казва дръжте крадеца...ще дойде и твоя ред, о бедни ми бедни Гергов

Отговори
3 0
Минка Григорова

Минка Григорова

04.08.2020 | 16:29

Господин Гергов, не ставай смешен! Не чети устава като дявола евангелието.Колкото и да се противопоставяте и да плюете Нинова, тя ще е председател на БСП и през следващите 4 години.

Отговори
2 4
Нали

Нали

04.08.2020 | 16:24

Цялата ви партия, философия и действия са насочени към ПРИСВОЯВАНЕ!!!!!! Кога лапна панаира а Курнела Техноимпекс, не рива, а? Сега за партията се бил загрижил! Кучета да та ви ядат партията и членовете и !

Отговори
6 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?