Следвайте ни

Генерал Мутафчийски разкри в Карлово колко ефикасни са ваксините

viber icon

Важни и обнадеждаващи думи от Генерала. Ефективността на ваксините е над 90-95 на сто, което надхвърля първоначалните очаквания, а създаденият имунитет е достатъчно продължителен.

Това е заявил началникът на Военномедицинска академия (ВМА) генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски и главен лекар на Въоръжените сили на Република България, който се е срещнал с военнослужещите от 61-ва Стрямска механизирана бригада, съобщи БНР.

Той е допълнил, че страничните реакции са много редки и не надвишават тези при други ваксини, като са доказали своята безопасност при имунизирани вече милиони хора.

Генерал Мутафчийски е отговорил на всички въпроси, свързани с предстоящата имунизация срещу Covid, която започва в Карловската бригада идната седмица.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Скрийте я тази мърша

Скрийте я тази мърша

06.02.2021 | 01:53

не му давайте да се показва по медиите. Жалък комплексар. Нали нямаше вирус според него??? Преди година по БТВ......

Отговори
1 3
Нагъл еврейн

Нагъл еврейн

05.02.2021 | 21:29

Пет Десет процента за Другаря Лекар Муфтаджийски еврейския ко ...........пелдак са нищо Че в тези пет десет процента може да има смъртни случай Другаря Подлога не го интересува На едро работи еврейна Дали така ще говори и пред съда И най вече пред Божия съд

Отговори
1 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай