Следвайте ни

Генерал Мутафчийски: Косатката я няма, време е да скочите

viber icon

Ваксинирах се най-вече за пример на колегите, мнозина от които пострадаха от коронавируса. Това разкри в студиото на bTV генерал професор Венцислав Мутафчийски. И призна, че със свито сърце следи състоянието на всички лекари в ковид отделения, интензивни, реанимации.

Шефът на ВМА направи призив за ваксиниране чрез думи на негов приятел биолог. Ученият разказал как пингвините скачат във водата. "Първите скачат във водата, останалите гледат къде е косатката. Е, първите пингвини скочиха, косатката я няма. Време е да скочите и вие", призова Генерала в национален ефир. Като успокои, че няма странични ефекти при него.

Той призна, че изпраща много тежка година, но строгите мерки през пролетта са позволили болниците да се справят с втората вълна през есента. И до голяма степен българите са станали жертви на своя успех, който ги е накарал да се разпуснат през лятото.

Генерал Мутафчийски твърдо вярва в успеха на ваксините и не вижда никаква опасност за организма ни.

Той не съжалява за нито една своя дума или прогноза, визирайки репликата "яко ще се мре". 

Генерала отрече да е в конфликт с доцент Мангъров, защото просто не го познава и не го е срещал.

Хирургът сам поискал да изчезне от ефир за 6 месеца, защото усетил, че уморява хората. И никой не може да го накара насила да бъде под светлините на прожекторите.

Шефът на ВМА не се вижда в политиката, както предвиждаха мнозина, пращайки го дори в битката за президсент. Светилото сподели, че човек трябва да работи там, където са силата и знанията му.

 

 

 

Коментари (16)

Айгъров

Айгъров

28.12.2020 | 20:51

МУФТАДЖИЙСКИ

Отговори
3 0
Айгъров

Айгъров

28.12.2020 | 20:50

МУФТАДЖИЙСКИ

Отговори
1 0
На стар краставичар инцебил краставици продава

На стар краставичар инцебил краставици продава

28.12.2020 | 17:44

Тия папагали и инцебили еврейски найстина си мислят че могат да ни залъготят Впрегнаха всичките си възможни сайтове медий за да ни облъчват Ама не би Номера хептен не им върви Един хубав слънчев ден Доцент Мангъров изнасял лекция как да се стигне до диагнозата Захарна болест Накарал един пациент да уринира в един съд И показал на инцебилите еврейски как се смъква диагнозата Бръкнал със средния си пръст в съда и си облизал показалеца и заключил Пациента не е болен от Захарна болест Как познахте Господин доцент попитали инцебилите еврейски Ами в урината няма захар Рекъл Доцента и накарал всеки един от инцебилите да пробват по неговия метод И защото са инцебили те вкупом топвали в урината средния си пръст и него и облизвали Сега инцебилите ни продават стария номер на Доцент Мангъров по телевизий и медий Бият си онлайно пред очите ни некаква инжекцийка с Глюкоза па ни казват че са си били Вакса Амчи инцебили вие на където сте тръгнали ние от там се връщаме

Отговори
3 2
Дали Нали не си била ваксината?

Дали Нали не си била ваксината?

28.12.2020 | 16:43

Нали ти си Irinka! Че си имбецил е ясно, нали, но дали си олигофрен ще те изчакаме още малко с драсканиците ти, за да разберем.

Отговори
3 2
Нали

Нали

28.12.2020 | 18:55

Другарю Славчо Атанасов, това вие ли сте? Сигурно сте вие, никой друг не може да напише толкова прoзт коментар!

Отговори
1 1
Нали

Нали

28.12.2020 | 15:44

Нещо Путин не се появява напоследък! Нещо става напоследък в Русия! Много бързаха да започнат да ваксинират със прехваленият им Спутник, но май Спутник се оказа пордното безаналогово деремо!

Отговори
3 3
Цион Юда Сатана

Цион Юда Сатана

28.12.2020 | 15:19

Уникалния еврейски инцебил НАЛИ всеки божи ден ни облъчва с информация ко било във ФАЩ любимата на еврейте скапана държава Този инцебил еврейски нито за миг не си дава сметка че информацията му ко било в ФАЩ изобщо не ни интересува и втори път че е просто един папагал След като един път той инцебила не знае къде се намира тази държава и втори път ни облъчва с информация която му е изпратена от еврейско проклетото фармацевтично лоби Демек фалшива еврейска информация обслужваща целите им циониски античовешки

Отговори
4 4
Нали

Нали

28.12.2020 | 15:42

Соросоидите наизкачаха от миризливите си дупки!

Отговори
3 6
прозд

прозд

28.12.2020 | 12:17

"Ваксинирах се най-вече за пример на колегите"! Е браво, значи се е ваксинирал не толкова заради това да не се зарази!

Отговори
8 7
Минутка за реклама

Минутка за реклама

28.12.2020 | 12:12

Този генерал, не говореше ли още преди да затворят хората по къщите,че вируса щял да ни подмине,че не бил опасен.......да ама сега е рекламно лице на Пфайзер.

Отговори
7 7
Нали

Нали

28.12.2020 | 12:42

Това го говореше прецедентът Радев!

Отговори
9 6
Нали

Нали

28.12.2020 | 12:04

Към днешна дата в САЩ има ваксинирани над милион и двеста хиляди, в Англия над 600 хиляди, в Европа масовата ваксинация набира сила като ураган. Странични ефекти са се появили при по малко от ДЕСЕТ човека! Русия започна първа ваксинацията а до сега има само 60 хиляди ваксинирани! ЗАЩО? Вместо да търсите под вола теле, защо руската ви колежка Йеремиева не си използва телефона (ако може) и да разбере какво става там. Колко са умрелите в гърчове, колко са алергичните рееакции, Путин с руска ваксина ли е ваксиниран и т.н.? Но едва ли, образът, че Русия е земен рай трябва да се подържа с всички средства, включително лъжи и манипулации!

Отговори
8 4
RUSI

RUSI

28.12.2020 | 13:02

ZASHTO PLA4ESH NA 4UJD GROB BE, GLEDAI SI NASHATA DARJAVA.

Отговори
4 4
Нали

Нали

28.12.2020 | 15:41

Какъв гроб бе? Да неби Путин да е умрял?

Отговори
2 2
Знехме че сте пингвини и затова ви нямаме доверие

Знехме че сте пингвини и затова ви нямаме доверие

28.12.2020 | 11:09

Косатката няма да ви обърне внимание на отровните ви тела. Но оная с косата ви дебне

Отговори
6 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?