Следвайте ни

Ген. Съби Събев: Щабът на НАТО у нас е отговор на това, че Русия струпва армия по границата

viber icon

Щабът на НАТО у нас е отговор на това, че Русия струпва армия по границата. Русия анексира Крим и подклажда размирици в Украйна. НАТО отговаря на предизвикателството. Това обяви пред bTV ген. Съби Събев. „Русия обяви НАТО като основен противник. Не вярвам, че Русия възприема всички страни от блока като противник. Но нека да кажем, че в Русия има всеобхватна мобилизация. Защо се провежда? Русия готви и провежда учения по границата с Европа. На всичко това трябва да се даде ответна реакция. Именно това прави НАТО”, обясни още генералът.

Той е на мнение, че малката структура на щаба, който ще бъде у нас, с нищо не вреди на страната ни. „Щабът на НАТО е нормален ход, който трябва да следи нещата. Повишеното агресивно поведение на Русия не може да остане без реакция от НАТО”, завърши ген. Събев./Марица.бг

Коментари (4)

даа

даа

08.02.2015 | 17:14

за такива-военен съд и до стената-ако не ще има народен съд 4-ти състав.

Отговори
0 0
Redhammer

Redhammer

08.02.2015 | 11:23

... и да добавя, този измекяр, започнал като офицер със съветско образование, който впоследствие става отявлен атлантик, е един от ликвидаторите на славната Българска армия - ръководил е на провеждането на първия преглед на структурите на ВС и изработването на “Актуализиран план 2004”, с който тотално бе съсипана и обезличена армията, с единствената цел: държавата ни лесно да се превърне в марионетка и нулев фактор в размирния региона на Югоизточна европа.

Отговори
0 0
Redhammer

Redhammer

08.02.2015 | 11:17

гЕНЕРАЛЕ, доста са ви промили мозъка и сте изгубил представа за граници. Русия винаги е била в Европа, а по нашата граница, която трябва да ви интересува, няма и няма да има струпване на руски войски. По-вероятно е да има съсредоточаване на американски (не европейски) сили, за което работят такива като вас родоотстъпници, работещи против националните интереси и сигурността на страната ни.

Отговори
0 0
Митки

Митки

08.02.2015 | 11:03

Евроатлантическите помияри няма ли най-после да лапнат един голям и да млъкнат.Кога най после ще започнем да си гледаме националните интереси.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?