Следвайте ни

Гърневски: Само БСП брани олигарсите от арестите и бегълците в Дубай и Белград

viber icon

Много олигарси са в арестите, а други се крият в Дубай и Белград. Това коментира от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Спас Гърневки, а поводът бяха дебатите в зала по доклада за 2019-та на КПКОНПИ.

Гърневски защити работата на комисията и напомни, че законът за найната дейност е бил подкрепен навремето от почти всички сили. Единствените против били от БСП.

"Основното им искане беше да има такъв закон, а той да бъде придатък на президентската институция. Тогава се чудех лично за себе си, защо не обясниха защо в следващите две години. Ако колежката надникне, в арестите са най-големите български олигарси, с яхти, със замъци, друг е в Дубай, друг в Белград... Може би това е била целта на колегите тези хора за бъдат на сянка, под крило", каза Гърневски. 

По думите му ако се надникнело в надникнело в арестите там са всички крупни олигарси, които били отмъкнали огромни суми от българските граждани. По думите му те били производство на българската номенклатура.  Според него всеки един от тези олигарси, е бил член на БКП.

"Там ги стягаше чепикът колегите. Когато говорим за една тераса и за милиарди, смъкнати от този народ, трябва да бъдем по-внимателни. В първите редове има приватизатори, нали знаете какво ще стане, ако се разследва криминаналната приватизация?

Само БСП не подкрепи доклада с мотиви, които видяхте, нищо не запомнихте. Все повече кранчета се затварят", отговори с обичайния си патос Гърневски.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Ковидчо:

Ковидчо:

28.05.2020 | 13:18

С такъв политически "елит", чиито представител е този партиен проститут, нищо добро не ни чака!

Отговори
6 2
намръщенЪ

намръщенЪ

29.05.2020 | 13:56

Бегайте тогава при квачката от Кюстендил(съпруга на А.Найденов) и при г-жа Техноимпекс

Отговори
1 0
бъди обективен въртиопашко

бъди обективен въртиопашко

28.05.2020 | 13:14

ами киро домуза и шиши на кого са бе кратуно??Май от котараците на герб.

Отговори
6 1
СПАСЕ,СПАСЕ..... ЗНАЕМ ТЕ

СПАСЕ,СПАСЕ..... ЗНАЕМ ТЕ

28.05.2020 | 13:08

БЕШЕ ТРОБАДУР НА БКП. ПИШЕШЕ ПРЕКРАСНИ СТИХОВЕ ЗА ДЯДО БЛАГОЕВ, ДИМИТРОВ , АЛЬОША И ПРОЧИЕ. ДОЙДЕ 1989 И СТАНА ЧЛЕН НА ДП-ДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ НА СТЕФАН САВОВ И ТЕОДОР ДИМИТРОВ. ПОСЛЕ РАЗЦЕПИ ДП И ОСНОВА ДП 1896 Г. СЛЕД ТОВА СТАНА ЧЛЕН НА СДС. СЛЕД ТОВА ЦЕЛУВА РЪЦЕТЕ НА МАДРИДСКИЯ ИЗМАМНИК ДЕДО ЦАР. СЕГА СИ В ГЕРБ, АПРОПО ВСИЧКИ ДО ЕДИН БИВШИ КОМУНИСТИ И ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ.КОЙ ВСЪЩНОСТ СИ ТИ. МИСЛЯ СИ ПРОСТО ЕДИН ТАРИКАТ ,НАГАЖДАЧ И ЛАПАЧ.

Отговори
7 0
СТОЯН СИМОВ

СТОЯН СИМОВ

29.05.2020 | 06:47

НЕ СЕ ЧУДИ КОЙ Е СПАС, ПРИЯТЕЛЮ. ЦЯЛ ПЛОВДИВ ГО ЗНАЕ – ПРОЛЕТАРСКИЯ ПОЕТ...

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?