Следвайте ни

Гаранцията на Атанас Бобоков падна от 2 на 1 млн. лв., делото не тръгна

viber icon

Специализираният съд намали гаранцията на Атанас Бобоков от 2 на 1 млн. лв., разпоредителното заседание обаче не тръгна заради болен подсъдим, предава 24часа.

По делото, което е за нерегламентирано управление на опасни отпадъци, подсъдими са братята Атанас и Пламен Бобокови, бившият зам.-министър на околната среда Красимир Живков, и още Васил Коцев, плевенският бизнесмен Николай Миховски и Ирена Христова, която е на съд за документно престъпление.

 Магистратите назначиха медицинска експертиза на Васил Коцев, която да каже какво е актуалното му здравословно състояние.   Освен това съдебният състав с председател шефката на спецсъда Мариета Райкова се произнесе и по исканията на адвокатите на  Миховски и Атанас Бобоков за отмяна на забраната да напускат страната. Санкцията остава, но двамата може да пътуват, ако се налага, до следващото заседание, което е на 21 септември.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Бай Васил

Бай Васил

05.07.2021 | 21:14

Ето го поредния пример за освобождаване на мутри, хората на Пламен Узунов и Румен Радев са на път да бъдат освободени, нищо че внасяха пиклука на Италия в България.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?