46
Следвайте ни

Филип Станев: Нямаше как да хвърлим Петър Илиев на вълците

viber icon

Ситуацията с Петър Илиев е книга, чиято страница вече е прелистена. Работили сме с него, нямаше как да го хвърлим на вълците. Това не е пиесата "Ромео и Жулиета". Това коментира Филип Станев от ИТН пред bTV. 

Ако има обективни факти, ние не може да ги провидим в бъдещето, нито да ги променим в миналото. Ако е имало такъв проблем, защо той излиза сега на дневен ред, попита още Станев. 

По думите му атаката срещу Петър Илиев всъщност е атака срещу "Има такъв народ" и Слави Трифонов.

Провалените парламенти не бива да бъдат приписвани на "Има такъв народ". Партията положи всички максимални усилия да има управление. Нашите партньори в един момент поставиха невъзможни за изпълнения условия. Дори направихме ревизия на съставите и на първия, и на втория кабинет, които предложихме, заяви още той в студиото на "Лице в лице".

"Тревогата в политиката е грешен съветник. Това означава да изпитваш някакви колебания в това, което правиш." Така отговори той по повод изследването на "Галъп интернешънъл", според което ИТН вече не са нито първа, нито втора политическа сила.

"Имам спомен от предните социологически изследвания на големите агенции за 45-я парламент те ни отреждаха трето-четвърто място, в спор с ДПС. След това за 46-я второ или трето място. В един момент станахме втори, а на следващите избори първи, макар и с много малко. Винаги си слагам една малка въпросителна в главата по отношение на социологията, без да искам да обиждам социолозите", добави Станев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Спас

Спас

30.09.2021 | 10:29

Измислена партия измислени герои. Последния да загаси осветлението. Оказаха се пълни чикиджии

Отговори
4 1
намръщенЪ

намръщенЪ

29.09.2021 | 23:54

Чалгари!

Отговори
11 2
Гузен негонен бяга

Гузен негонен бяга

29.09.2021 | 22:22

Великите чалгаджии не са виновни за нищо! Нито пък оня - преписвача ! Те са жертви ! На собствената си простотия! Жалко за хората, които им повярваха.

Отговори
21 2
Зоополитолог

Зоополитолог

29.09.2021 | 20:35

Вълците плъхове не ядат.

Отговори
19 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?