Следвайте ни

Феномен тази вечер! Лунно затъмнение и пълнолуние

viber icon

На 30 ноември ни предстои лунно затъмнение в знака на Близнаци. Лунните затъмнения открояват области от живота ни, които трябва да бъдат изчистени, всичко, което вече не е необходимо да присъства в живота ни.

Те ни разкриват къде се държим твърде здраво и къде трябва да се пуснем. Лунните затъмнения може да ни направят по-уязвими, уплашени или несигурни от това, което предстои.

Но точно това затъмнение ще ни донесе и така чаканата светлина. То ни напомня, че скоро ще имаме плодородна почва, на която да посеем семената си. Ако се случи нещо да напусне живота ни, трябва да знаем, че има причина това да се случи. Разбира се, това може да доведе до болка и разочарование.

Но на 30 ноември ще ни очаква и пълнолуние в знака на Близнаци. Лунното затъмнение в този последен ден на месеца ще отвори период за трансформации. Ще се движим по път, който ще ни помогне да изхвърлим и да се освободим от всичко, което вече е изживяло времето си и не ни е необходимо. Ако имате стари вещи, непотребни дрехи, хора, с които не ви се общува, изчистете ги от живота си.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Хари

Хари

30.11.2020 | 17:04

Браво на този който го е написъм Много точно За разлика от писача той поне разбира

Отговори
0 1
Дрън дрън

Дрън дрън

30.11.2020 | 14:04

че пляс! Лунното затъмнение няма да бъде през нощта, а през деня за нашите географски дължини. В момента в който коментирам, то вече е минало - било е около 12 часа на обяд и не е можело да се наблюдава от България. А пълнолуние - да, ще има тази вечер. Стига сте занимавали хората с глупости - астрологията е псевдонаука. Много от хората се интересуват от астрономия, и за тях вашата новина е фалшива новина!

Отговори
10 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?