Следвайте ни

Фаталната приятелка на студента Георги, който се самоуби, проговори СНИМКИ

viber icon

Фаталната приятелка на студента от  Садово, който се самоуби вчера, Нелина Филипова изля във Фейсбук чувствата си, с което си заслужи огромно количество гняв и злобни коментари.

Ето какво написа тя:
Георги, който е студент 3 курс в Техническия университет в Пловдив, сложи край на живота си. Причината е любовна драма. Момчето е имало връзка с Нелина, която обаче охладняла.

Двойката временно била разделена, Георги няколко пъти писал на девойката, но тя не отговаряла. Настоявал за срещи, които все не се състояли. Последно имали уговорка да се видят този петък, но за съжаление студентът не е дочакал това.   

Георги е оставил предсмъртно писмо до родителите си, в което се извинява за стореното, но казва, че повече така не може да живее. Баща му го е намерил, прострелян в главата. Оръжието е законно притежавано от бащата, който е военен. Пистолетът е бил заключен в каса, но докато родителите са пазарували, момчето е намерило ключа и е произвело фаталния изстрел. 

Малко след като приятелката му пусна във фейсбук профила си съжаление за загубата на Георги, коментари заваляха към нея и за нея.

Боян Атанасов пише:  И тази нагла пикла с обявления, търсеща внимание от приятелите си. Жалко, че не помисли преди да се е държала толкова арогантно и нагло. Жалко, че не е виждала лабилността в това добро и наивно момче.

Има господ. Ако тази има съвест, ще и тежи, но ме съмнява!
Мир и покой на душата му, нищо в тоя живот не си заслужава този изход.
Татяна Стойчева пък се възмущава: Сега се сетила колко го обича

Денис Радо Гаджеви пишат: Тая пък.....момчето си отиде, тя ся го заобича.В други коментари обаче хората защитават Нелина и не вярват, и се чудят каква вина може да има тя за фаталното решение на младежа. И защо нещата се извъртат така сякаш всяка жена е длъжна да се влюбва във всеки мъж, който изпитва чувства към нея, за да не би случайно той да вземе някакво крайно решение.

Целият град Садово е настръхнал и жали за момчето и за родителите, чиито единствен син е Георги. 

Погребението на момчето ще е утре в родния му град.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

простотия

простотия

04.12.2020 | 19:21

Не ви ли е срам да се занимавате с тази лична трагедия, че и да злословите срещу момичето. Никой не е длъжен да е с никого. Простотията ви идва в повече на всички. Вече спирам да ви чета, станахте битер ПИК.

Отговори
1 0
Батко

Батко

04.12.2020 | 07:24

Един слаб човек по-малко. Голям праз.

Отговори
1 4
Познат

Познат

04.12.2020 | 07:52

Ти си пъ.ен тъпан

Отговори
5 0
тнт

тнт

04.12.2020 | 06:50

Що за хора сте, какво е виновно момичето, че момчето е слабохарактерно. Също като в турски сериал само, че там са разведени, но мъжът забива можа на жената. Бог да прости момчето, но не оправдавам постъпката му.

Отговори
7 1
Нан

Нан

04.12.2020 | 06:49

Тъпа овца! След дъжд качулка! Не му вдигала терлефона, после пък се сетила, че явно от любов го прави! Жалко за момчето, да почива в мир!

Отговори
4 4
Момичето няма

Момичето няма

04.12.2020 | 06:07

как да има вина - решението си го е взел САМ той.

Отговори
7 1
Нали

Нали

04.12.2020 | 01:23

Марица пак се занимава с глупости! Я вижте числата, които са се паднали по тотото в ЮАР, предния ден! Само Славчо Атанасов ви е в главите, затова изпускате интересното!

Отговори
3 7
Жалко....

Жалко....

03.12.2020 | 22:17

Миндили под път и над път!!!! Защо така бе дете!? Щеше да срещнеш добро момиче.....

Отговори
23 6
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

03.12.2020 | 21:24

Изчадие дяволско,след като твоите чувства са били изстинали към това наивно момче,защо не седна да поговориш с него като нормален човек и да му обясниш как седят нещата.Чисто и просто си го отрязала от раз и си го заебала като някое куче.Сега казваш,че си го обичала.Точно заради тази приказка сега,ако си пред мен такъв ще ти завъртя по мръсната муцуна,че цял живот ще ме помниш.Бог да го прости,но ако беше вярващ нямаше да посегне никога на живота си заради една миндилка.

Отговори
28 17

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?