Следвайте ни

Фандъкова: Протестът срещу властта се превръща в протест срещу хората

viber icon

Протестите в София не са заявени и не са съгласувани със Столичната община, обясни кметът Йорданка Фандъкова. Тя призова организаторите да спазват закона и да не пречат на свободното предвиждане на хората в града.

По повод повторното затваряне на кръстовището пред Румънското посолство Фандъкова посочи, че там преминава целия трафик и е основна алтернатива на движение заради блокирания Орлов мост:

“През това кръстовище преминават шест линии на градския транспорт. Без движение по него не може да се осигури транспортен достъп на огромна част от гражданите до домовете, до работните им места“, каза кметът Фандъкова и посочи:

“За съжаление с ескалацията на поведението на организаторите този протест се превръща от протест срещу властта в протест срещу хората. Очевидно политиците, които все по-убедително превземат протеста имат други цели, които преминават границите на свободни мирни протести.

Надявам се да не продължава в тази посока, за да може София да дава възможност на хората да протестират свободно и мирно и в същото време на всички софиянци да се движат свободна в града“, добави кметът на София.

Коментари (1)

АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

15.08.2020 | 13:17

А ПО КОЙ "ЗАКОН" ИСКАТЕ ДА ОТРОВИТЕ БОГА БЕ, СВИНЬО МРЪСНА, БУЛГАРАШКА! БУЛГАРАШКИ ПСЕТА, БЕГАЙТЕ! БЕГАЙЙЙТЕ, КОЛКО МОЖЕТЕ МАМИЦАТА ВИ ДА ЕВА!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?