Следвайте ни

Шефът на АПИ успокои шофьорите: Толсистемата се ъпдейтва

viber icon

В момента се извършва ъпдейт на толсистемата, обяви председателят на УС на АПИ Георги Терзийски.

Този ъпдейт е започнал след 6 часа, за да се използва смяната на митническите екипи. Терзийски увери, че по негова информация всеки момент трябва да се възстанови възможността шофьорите да купуват маршрутни карти.

"В момента се ъпдейтва цялата система, осигурили сме възможност да пропуснем шофьорите на граница и мобилните екипи на контрола във вътрешността на страната да дадат възможност на шофьорите да купуват маршрутни карти от нашите търговски канали", допълни той.

Той заяви, че ъпдейтите вървят постоянно.

"Ние имахме и през нощта, но за по-малко време. Използвайки анализа от въпросите, които възникнаха вчера в контактния център - ние сме осигурили 24-часова възможност всеки потребител да зададе своя въпрос. Ъпдейта го налага това, че вчера се появиха въпроси за по-разбираемото закупуване на маршрутни карти. За да стане по-достъпно за шофьорите, се наложи да ъпдейтваме системата за времето за закупуване на една маршрутна карта", посочи Терзийски пред БНТ.

Той призова потребителите за малко търпение, като увери, че системата ще стане по-удобна за тях. "Системата е много динамична и в своето функциониране създава въпроси. С превозвачите сме в постоянен контакт", допълни Терзийски.

Около 8.30 часа пътната агенция изпрати съобщение, че работата на системата е възобновена. Тол системата функционира нормално, след като тази сутрин имаше временно прекъсване, информира институцията.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?