Следвайте ни

Евтино море това лято! Вижте цените в родните курорти

viber icon

Тази година морето ще ни излезе драстично по-евтино, поне с пет стотака, изчисли "Телеграф". Идеята е да се привлекат повече туристи, тъй като очакванията са за слаб сезон.

Освен това и горивата поевтиняха чувствително, което намалява транспортните разходи. Чадърите и шезлонгите на плажа също са значително по-евтини това лято, а на места дори безплатни.

Преди дни директорът на Института за анализи и оценки в туризма Румен Драганов прогнозира, че това лято чуждите туристи ще са с поне 20% по-малко.

Семейната ваканция за двама възрастни с дете до 12 години в Слънчев бряг през юни, например, ще ни излезе с между 480 и 500 лв. по-евтино, в зависимост и от горивото, с което се движи колата.

В Созопол пък ще броим със 130 лв. по-малко, а на Златни пясъци сметката ни ще е с 210 лв. по-тънка спрямо миналото лято. В Албена хотелите предлагат и чадър на плажа към наема за нощувка, но реално дори това не е включено в офертата, сянката тази година в курорта е на символичната цена от 1 лев.

В Несебър най-тънко излиза семеен хотел, който приема туристи до края на юни на цени от 14 лева на нощ на човек. Сянката и шезлонга в историческия град пък се наемат срещу 2,50 и 4 лв. в зависимост от ивицата, на която ще плажувате. 

Коментари (5)

Steurs15

Steurs15

04.06.2020 | 19:05

ИЗПИТВАНЕ НА МОЯТ ЗАЕМ, ПОЛУЧЕН ОТ ИБСИ-БАНК На вашето внимание Повече не се притеснявайте от финансовите си проблеми. Успях да получа междинен заем от 13 500 евро, който наистина ми помогна да реша проблем за кратко време. Ако в допълнение сте били разочаровани или се нуждаете от кредит, заем или инвестиция или ако сте забранени от банкиране, моля, свържете се с г-жа Виолайн Михел Агнес БЕРТЕТ с кредитора на IBSI- Банката наистина е призната в тази област. Свържете се с нея сега, ако се интересувате от заем или инвестиция. Имейл: [email protected]

Отговори
1 2
ффф

ффф

04.06.2020 | 17:37

То до миналата година на хипер цени ни хранеха с поимии-развалени меса,вмирисана риба,сирене от палма и всички престрашили се да го посетят караха "почивката" в хотела в тоалетната.А сега кой знае какво ще ни се сервира.По-скоро на балъците дето отидат де

Отговори
11 2
Иво

Иво

04.06.2020 | 17:02

Стига сте писали за това "евтино" море! Ценирте са си същите! По ниските са за май и октомври!

Отговори
16 2
ТЕ да ми плащат на МЕН = пак тая...

ТЕ да ми плащат на МЕН = пак тая...

04.06.2020 | 17:19

Не само не вярвам на крясъците на продавача, ами в чорба от фасове и слънчоглед покрай Груб Строеж аз няма да се втурна даже АКО МИ ПЛАЩАТ

Отговори
9 1
Същите

Същите

04.06.2020 | 23:16

Та даже и по-високи от миналата година са

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?