Следвайте ни

Евроексперти проверяват ремонта на АМ „Тракия“ при Чирпан ВИДЕО

viber icon

Експерти от Европейския център за транспортни политики днес ще инспектира ремонта на АМ „Тракия“ в отсечката до Чирпан. Ще проверяват дали и как се прилагат обявените технологии от АПИ за ремонта на магистралата, качеството на полаганите материали и съответствието им с обявените по обществената поръчка.

Целта на проверката е да не се стигне до поредно пропадане на магистралата, какъвто е поводът за ремонта на вълнистите 16 километра от нея.

„Днес ще проверим начините, по които се извършва строителството на магистралата. Целта е да успокоим гражданите или ако има забележки, да ги отправим където е необходимо. Лично аз смятам, че трябва да се спре със спекулациите по отношение на ремонта на тази отсечка. Той беше изключително нужен и ние приветстваме, че се случва”, обясни експертът към Европейския център за транспортни политики Даниела Русинова пред Нова тв.  

Тя посочи, че на база това, което вижда, ремонтът се прави по всички изисквания и се влагат съвременни технологии.

„Идваме на място след получени сигнали, за да се проверим всичко, за което ни пишат. Трябва да кажем, че усилията, които се влагат в този участък, на този етап, са забележителни”, допълни Русинова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Борсук Борьicoвич

Борсук Борьicoвич

16.02.2021 | 11:46

Качеството ни е кръгла нула,както хората ,които си въобразяват че ни управляват крадейки и сричайки "умно и бавно"!

Отговори
1 2
Ала бала

Ала бала

16.02.2021 | 09:13

Експетно се започва от това, кой допусна немарливото строителство и кой взе парите.После жената - мъж ,да се обяснява пред Нова TV.

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай