Следвайте ни

Ето защо министър Данаил Кирилов подал оставка

viber icon

Причина за подадената оставка на Данаил Кирилов вероятно е негова публикация,  разпространявана от вчера във фейсбук и бързо разрастваща се група, която му се подиграва.

В последните месеци той стана обект на критики и подигравки след серия от нестандартни изяви в социалните мрежи. Неотдавна Кирилов дори получи забрана да публикува постове.

"Новият пост" във фейсбук на министъра в оставка всъщност е отговор на коментар на критикуваща го дама и е отпреди няколко месеца, пише "24 часа". 

Роси Михова пише в коментар, че й е жал за хората, на които той е министър. А Данаил Кирилов й отговаря: "Идея нямате на мен колко ми е жал за Вас, уважаема госпожо. Сега можете да се оплачете, че сте репресирана и потисната и цялата безумно красива сган да ви е съпричастна. Успех в това споделено страдание".

В понеделник Данаил Кирилов каза пред медиите, че има данните за всички, които го наричат Барни Ръбъл и обясни за скандалния си пост отпреди два месеца, където сравни Христо Иванов с анимационния герой Спондж Боб. След  последното изказване на Данаил Кирилов от понеделник  беше създадена група във фейсбук "Група на наричащите Дани Кирилов с името Барни Ръбъл". За два дни членовете й набъбнаха до 17 600.  

Според потребителите в нея оставката на министъра има за цел да спре разрастването на съмишлениците в групата. След новината, че той се оттегля, членовете на групата иронично съжаляват, че остават без патрон. 

До 2 септември обаче Данаил Кирилов на практика ще остане на поста, макар и с подадена оставка. Дотогава парламентът е във ваканция и няма кой да я гласува.  

Коментари (3)

Карта

Карта

27.08.2020 | 17:33

Честно да кажа този ми е като бяло петно в мозъка... Даже не му запомни и ето толкова е семпъл....

Отговори
0 0
251-вия в Списъка на Барни

251-вия в Списъка на Барни

26.08.2020 | 16:02

СпонджБоб 1 - 0 Барни Рабъл

Отговори
6 2
Симпатизант

Симпатизант

26.08.2020 | 15:41

На мен пък ми е симпатичен, толко идиотска муцуна че ти става симпатичен. Ако го изложат в Зоологическата ще му нося банани.

Отговори
13 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?