Следвайте ни

Ето кой ще замести Данаил Кирилов

viber icon

Зам.-министърът на правосъдието Десислава Ахладова ще замести подалият оставка министър Данаил Кирилов.

Ахладова ще бъде предложена на утрешното заседание на парламента и депутатите ще гласуват номинацията, твърдят от групата на ГЕРБ. “Към този момент нямам предложение да поема министерството, въпросът не е обсъждан с мен”, заяви обаче самата Ахладова. 

Подаването на оставка от Данаил Кирилов било лично решение, което е взел. Той бил непрекъснато в министерството и вчера е работил цял ден.

“Протестът е най-демократичната форма на изява на гражданите. Част от исканията бяха за Велико Народно събрание и промяна на Конституцията и те предстои да бъдат обсъдени”, каза още тя по Би Ти Ви.

И обясни, че в проекта за нова конституция били включени много от препоръките на Венецианската комисия.

"Ако бях министър щях да внеса голяма част от тези предложения, но бих поставила на дебат дали да стои свикването в конституцията на Велико народно събрание", каза зам.-министър Ахладова.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Ковидчо:

Ковидчо:

02.09.2020 | 19:38

Спамя, но да не ви пука - тука всички сме така... та исках да кажа, пардон - напиша, че Спонджи Ръбъл няма как бъде заместен, защото просто е незаменим! Те така са и повечето от управляващите, де... Нали?

Отговори
2 0
Ковидчо:

Ковидчо:

02.09.2020 | 19:22

Абе тая г-жа не беше ли замесена в едни скандали за кадруване във ВСС? "Нали", стожере на ГЕРБерастията, чакам включване? Но имай предвид, че знам за какво точно иде реч, така че гледай да не се изложиш...

Отговори
2 0
Бостан плашило

Бостан плашило

02.09.2020 | 16:43

Хем грозно .белязано от Господ за да го разпознаваме това еврейско чучело па на всичкото отгоре и русо Което ще рече тъпо По тъпо и от Барни Свърши се банката от кадри на еврейна Тиквун Трябва да търчи до татко Родшилд за нови кадри ама без да се връща те пачките и кюлчетата вече са при тате

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?