Следвайте ни

Ето какво ще решава утре правителството

viber icon

25 проекта са внесени за разглеждане на правителството на утрешното заседание. Редовната среща на членовете на кабинета се измести за четвъртък, тъй като в сряда премиерът Бойко Борисов беше на посещение в Египет.

Това ще бъде и първото заседание, в което ще участва новият министър на околната среда и водите. Емил Димитров - Ревизоро ще заеме мястото на вкарания в ареста Нено Димов. Очаква се утре да бъдат дадени и нови нареждания на министрите за справяне с водната криза в Перник.

Ето и част от дневния ред на правителството:

ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗА ИЗДАВАНЕ НА УКАЗ ЗА НАГРАЖДАВАНЕ НА ВЛАДИМИР ГЕТОВ С ОРДЕН „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ВТОРА СТЕПЕН.

Внася: заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи

ПРОЕКТ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ЦЕНТЪР ЗА КОМПЛЕКСНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ И ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ - БУРГАС.

Внася: министърът на здравеопазването

ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА РЕШЕНИЕ № 236 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2007 Г. ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ НА СПИСЪК НА ОБЩИНСКИТЕ ПЪТИЩА.

Внася: министърът на регионалното развитие и благоустройството

ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМА АРХЕОЛОГИЧЕСКА АРХИТЕКТУРНА ЦЕННОСТ - ПУБЛИЧНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ, НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА.

Внася: министърът на културата

ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ОТНЕМАНЕ ОТ РЕГИОНАЛНАТА ЗДРАВНА ИН­СПЕКЦИЯ - ТЪРГОВИЩЕ, ПРАВОТО НА УПРАВЛЕНИЕ ВЪРХУ ИМОТ - ПУБ­ЛИЧНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ.

Внася: министърът на регионалното развитие и благоустройството

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?