Следвайте ни

Ето ги несметните богатства на Васил Божков ВИДЕО

viber icon

Прокуратурата пусна видео от безкрайните исторически предмети, намерени в офиса на Васил Божков на улица "Московска".  В хода на извършените претърсвания в поредно помещение в офиса са иззети още 175 предмета, притежаващи белезите на движими културни ценности. Така общият им брой достигна 5934 предмета!

Действията по разследването, свързани с изземване на описаните вещи, се извършват при стриктно спазване на процесуалните правила, както и на утвърдените международни практики за опаковане, транспортиране и съхранение на артефакти, с оглед максимално запазване на автентичността им.

Прокуратурата предоставя видео от помещението в сградата на ул. „Московска" № 43 в столицата, в които се провеждат действията по разследването под надзора на Специализираната прокуратура.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Momo

Momo

05.08.2020 | 00:25

Какво показвате грънци и паници......каде са златните накити и ауреусите? И защо сега...???!!! От 25 години ги има. Намерят в някого 5-6 коруби и и...... иманяри мафия.....Всички журналисти сте ...о..епки

Отговори
0 0
Дядо Либен

Дядо Либен

03.08.2020 | 14:02

Единият с две висши образования и събира тракийски културни ценности, другият - с пожарникарско "образование" и събира пачки с пари и кюлчета злато в чекмеджето си!

Отговори
13 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?