Следвайте ни

ЕП иска незабавното приемане на България в Шенген

viber icon

Европейският парламент ще гласува тази вечер резолюция, в която отново ще призове за незабавното приемане на България и Румъния в Шенген, съобщи БНТ.

Европейската комисия също излезе с позиция миналия месец, че двете страни трябва да станат част от Шенгенското пространство.

 Окончателното решение за това трябва да бъде взето от държавите-членки на ЕС.

Европейският парламент изслушва днес премиера на Словения Янез Янша, който ще представи приоритетите на словенското председателство.

Очаква се евродепутати от групата на "Зелените" да организират пред парламента в Страсбург протест срещу Янша, срещу когото има обвинения за опити за упражняване на натиск върху медиите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Но пасаран чифутски пи  ...дали

Но пасаран чифутски пи ...дали

06.07.2021 | 17:15

Късно е либе за еврейска чалга Га ми мине кефа на пат ...ката да ти се ...ра на пуй ...ката На Дунав мост едно и две вече ашладисахме да чакаме Шингена си го зъбийте в Инстамбулската конвенция отзад Татко Путин щъ на приеме немедлено Не да чакаме пред дверите ви Шенгенски 20 години Евроге ....йска пасмина от еврейски ляви резби

Отговори
0 0
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

06.07.2021 | 10:39

ПО-ГОРЕ НАПИСАНОТО ДОКАЗВА ЧЕ НИКАКЪВ ЯНУАРИ 2024--ОЩЕ ДРУГИЯТ МЕСЕЦ ЩЕ РЕШАТ ЕДНО ЕВРО ДА СЕ РАЗМЕЯ ЗА 3 ЛЕВА И 90 СТОТИНКИ--ТОЕСТ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ОТ ФИКСИРАНИЯ КУРС 1.95 ЛЕВА ЗА ЕВРО---НОВИНАТА ЩЕ БЪДЕ ПОНЕСЕНА ИЗВЪНРЕДНО НАЙ-ВЕРОЯТНО В 23:55 ОТ ГОВОРИТЕЛ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ--ЗА ДА НЕМОЖЕ ДА ТЪРЧИТЕ ДА ГИ ОБМЕНЯТЕ НА СТАРИЯ КУРС--ПО-ТОЗИ НАЧИН В УСЛОВИЯ НА КОВИД КРИЗА И СВЕТОВНА КРИЗА--ЕВРОСЪЮЗА ЩЕ МОЖЕ ДА СИ ВЪРНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ МИЛИАРДИТЕ ЗАЕМИ ВЗЕТИ ОТ БОЙКО

Отговори
2 0
Йоан

Йоан

06.07.2021 | 08:19

Те може много да искат, ама бай Ганьо не е за там, кражби , далавери , Корупция най вече....

Отговори
6 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?