Следвайте ни

Елате пиленца при батко! И Милко Калайджиев иска да управлява Свиленград

Чалга певецът, изпълнител на превърналата се в химн за поп-фолка песен „Елате, пиленца, при батко” - Милко Калайджиев, е сред кандидатите за кмет на граничния Свиленград.

Шоуменът, който доказано се справя с всички музикални стилове, участвайки във формата „Като две капки вода”, е издигнат от ДПС. В сегашния ОбС Движението няма представители, но кандидатурата на Михаил Калайджиев, както е името на певеца, не е за подценяване. Местен, свестен и известен е формулата, на която ДПС залага.

Милко е много обичан в Свиленград и селата, тъй като е земен, непринуден и винаги е в добро настроение, с което умее да заразява околните.

В понеделник, 23 септември, става на 68 г., пълен е с енергия и не спира да работи. Има трима синове.

Пея за удоволствие, иначе много работя, казва той. Освен че участва в тв предавания, създава песни и открива звезди за лекия бранш, той държи заведение, къща за гости в Мезек, язовир за спортен риболов, занимава се и със земеделие. Всеки, който го познава, знае, че глупостите, които пишат за него, не са истина, тъй че няма как да му се подлее вода предизборно, смятат свиленградчани. "Добрите хора ще гласуват за мен, хората, които ме харесват. В този живот върша само добрини и се надявам да ми се върнат", категоричен е мустакатият певец. Той се зарече да бъде най-усмихнатият кандидат. "Ще има музика. Аз ще говоря с езика на музиката", коментира Калайджиев. На доброволни начала в кампанията му ще се включат и други звезди.

Цанка Семерджиева

Редактор

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?