Следвайте ни

Ексклузивно! Тежка драма съсипва Кристина преди да посегне на децата си

viber icon

Няколко месеца преди да посегне на родните си деца, е започнала драмата на Кристина. Първоначалните заключения на специалистите са, че жената е отключила психическо заболяване. То обаче е останало неизвестно и започнало да се развива, а Кристина не е била освидетелствана. Тепърва психиатрите ще работят по такава задача, след като прокуратурата им възложи експертиза да преценят дали майката двоен убиец е била в състояние да съзнава какво извършва.

Родителите на Кристина, при които тя е била с децата през последния месец, мъжът ѝ, техни роднини и познати, са забелязвали признаци на тежка депресия. 32-годишната жена живеела в страх, говорела несвързано, твърдяла, че Георги ѝ изневерява. Обвинила го в жалба до полицията, че бие и нея, и децата, след което сама заявила, че е излъгала и оттеглила молбата за закрила. После върнала жалбата си и тя стигнала до съда.

На 26 ноември е било насрочено дело по закона за домашно насилие, на което да се реши дали на Георги да бъдат наложени ограничителни мерки. Семейните скандали с крясъци се редували с дълги дни на пълно мълчание.

“Или мъжът ѝ, или баща ѝ, е трябвало да я хванат за ръката и да я заведат на консултации и прегледи при психиатри. Няма нищо срамно, ако човек се разболее. Можело е поне да се спре влошаването на състоянието ѝ и да не се стига до убийства”, казва съседка, близка до фамилията на Георги.

Според нея в последно време Кристина изглеждала като шизофреничка. “Не подозирахме, че е била толкова зле”, говореха през сълзи бащата и майката на Кристина, след като в четвъртък вечерта излязоха след разпити в полицията.

Преди месеци Георги подал жалба срещу жена си в социалните служби, че не се грижи добре за децата и от тази есен семейството било наблюдавано. Социални работници се срещали по отделно с Георги и Кристина, разговаряли с тях. Бащата завел и дело за родителските права над Васил и Ивон, заседание по което е било насрочено в Районния съд в Сандански. Дали заради него, дали заради увереността, която Георги демонстрирал, че той ще получи родителските права, страховете на Кристина придобили чудовищни размери. Преди седмица тя се върнала с децата в дома на Георги в опит да се помирят. Това обаче не се случило.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

да бе

да бе

21.11.2020 | 14:05

Съгласна съм с коментара.Но се чудя до кой клас си учила с този правопис.

Отговори
4 1
ивана нн

ивана нн

21.11.2020 | 13:06

тази е за лудницата как може даси посегнеш на сопствените си деца зашто неси закла себеси ами невините ангелчена изрод...

Отговори
4 4
Мима

Мима

23.11.2020 | 17:41

Преди да коментираш, се научи да пишеш.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?