Следвайте ни

Екшън в центъра на София, МВР не потвърждава за сина на президента Радев

viber icon

С екшън и полиция завърши младежки купон в центъра на София. МВР отказа да потвърди дали в инцидента е участвал Георги Руменов Радев, син на българския президент. Цялата група, включително и той трябва да се явят понеделник в Четвърто РУП, придружени от родител

Синът на президента Румен Радев - Георги, който все още е непълнолетен, е попаднал в инцидент след купон в центъра на София въпреки противоепидемичните мерки. Новината пусна ПИК, но няма официално потвърждение.

13 младежи се забавлявали в центъра на София в двора на пицария. Веселата компания замеряла минувачи по бул. “Христо Ботев” в събота след 23 часа. Гневен гражданин подал сигнал до МВР.

Той съобщил, че в хостел в района на Петте кьошета има голямо струпване на хора, които мятат предмети по улицата. Полицията веднага се озовала на мястото.

Оказало се, че в хостела, в чието приземие имало пицария, купонясват 14 души - 11 непълнолетни и трима пълнолетни. Сред тях бил и президентският син Георги Радев, потвърди неофициално източник от полицията. За случая веднага бил уведомен инспектор от Детска педагогическа стая. По непотвърдена информация младежите, сред които и Георги, били отведени в полицията.

От МВР съобщиха, че родителите на един от “непълнолетните са отказали да дойдат и да вземат детето си”. Пак неофициално се твърди, че това е Гинка Радева - първата съпруга на Румен Радев и майка на Георги.

В съобщението не се посочват имена. “Един от пълнолетните, присъствали на адреса, се ангажирал да съпроводи президентския син до дома му”. От полицията добавиха, че всички непълнолетни младежи са призовани да се явят в понеделник с родител в столичното Четвърто РУП.

 

Коментари (4)

Збогом дИмокрацио

Збогом дИмокрацио

08.02.2021 | 07:04

Новият медикофашизъм е ТУК. КОЙ го доведе? ТОЙ ще отвори и Белене отново.

Отговори
6 2
Фак

Фак

07.02.2021 | 23:41

Ще се окаже че не е бил там

Отговори
8 6
Абе

Абе

07.02.2021 | 21:56

Ако това се бе случило с дъщерята на Борисов или някой друг негов близък щяха да гърмят и трещят всички телевизии и други медии, но сега... тишина. Светлина, повече светлина др Радев, нали така, а то ще се окаже поредното задкулисие за обитател на президентството.

Отговори
14 13
Уточнител

Уточнител

07.02.2021 | 21:10

Ремсисти, Сър! Забавляват се...

Отговори
17 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай