Следвайте ни

Ефекти от изолацията: Компаньонките в нета изместиха уличните жрици

viber icon

По време на извънредното положение у нас уличните жрици на любовта претърпяха пълен крах. За разлика от тях обаче процъфтяха интернет сайтовете за компаньонки, които някак си осмислиха дългите дни и нощи на търсещите ласка. В двата дълги месеца на карантина бе регистриран истински онлайн бум на търсенето на елитни девойки, които да правят компания на самотниците в Пловдив и региона, проучи „Марица“. Похотта и страстта явно не са се уплашили от COVID-19 и изолацията, а точно обратното - искат си своето, и то в пъти по-разпалено. И без маска.

Платената любов, макар и преследвана от закона, отново се вихри из пловдивските ширини. Много от жриците си имат запазени тротоари и крайпътни знаци, които са до болка известни както на желаещите плътски удоволствия, така и на възмущаващите се от полуголите момичешки тела, изникващи от храстите с неприлични предложения.

Справка на „Марица“ обаче показа, че платената любов е много по-популярна в интернет пространството, макар и да е в пъти по-скъпа. Над 30 са сайтовете, в които зажаднелите за ласки могат да си пазарят компания на собствен или неутрален терен в границите на Пловдив. И то дори по каталог, с реални снимки.

Търсачката в един от специализираните сайтове за компаньонки дава възможност за богат избор на момиче и на екстрите, които предлага срещу съответната цена, с други думи - да се очертае профил на мечтаната палава девойка.

Бъдещият клиент може да посочи параметри на желано тегло, възраст, ръст, цвят на очите и косата, както и да избере мястото за извършване на сексуалния акт - на терена на момичето, на адрес, в хотел, в кола, че дори и на публично място.

Екстрите, които в повечето случаи влизат в обявената цена за час или 30 минути, също са разнообразни по вид и са съобразени с всички странни желания или фетиши на клиентите, както и с техния профил - доколко са разкрепостени или обратното - стеснителни.

Една от обявите е на потребителка с име Палавата Патрисия и гласи:

„Сексът ми е изкуство! Гарантирам коректност и дискретност. Предлагам внимание и... добре ”похарчено” време. Цена с мен: 100 лв. за 1 час, 80 лв. за 30 минути“.

Не са малко предложенията и за тройки, като там пакетната цена за двете момичета е между 140 и 200 лв. за час. „Две нови палави студентки ви очакват“, гласи една подобна обява.

Впечатление прави, че във всяка обява са посочени и говоримите от компаньонките езици. В много голям процент освен български, са посочени руски, гръцки, сръбски и румънски, което навежда на мисълта, че много от компаньонките са вносна стока.

Заглавията на обяви с най-много кликания, или да ги наречем „най-търсени“, съдържат думите „студентка“, „разюздана“, „перверзна“, „без задръжки“, „изпълнявам желания“ и „дискретност“, а най-търсените са момичетата между 18 и 22 години.

В някой от по-пропадналите сайтове за обяви също кипи от неприлични предложения, свързани с „хепиенд“ масажи и всякакви други екстри. Тук прави впечатление, че се слагат предимно фалшиви снимки, с цел заблуждаване на клиента, за разлика от по-елитните сайтове - където момичетата позират с удоволствие, разбира се, със скрити лица.

Мъжките обяви за сексуални удоволствия не са в същия интензитет, но се срещат. Най-скъпият любовник в Пловдив е заявил цена от 1000 лв. на час и със сигурност ще намери платежоспособна дама, решила да се поглези по време на командировката на мъжа си.

Цени и екстри

На първо място се предлага стандартен секс, който е и най-желаната услуга в интернет, следван от анален и френска любов (със или без предпазни средства). Сред екстрите, които разгорещяват обстановката, са „BDSM - строга господарка”, масаж със или без освобождаване, стриптийз за по-свенливите, „дълбоко гърло“, „страп-он“,  групов секс, „федерос“, свършване на гърдите, свършване в устата (със или без гълтане), „турска любов“, поза 69, „фуут фетиш“, „писинг/златен душ“, както и забавления със секс играчки. Не са забравени и по-властващите и агресивни мъже -компаньонките предлагат и груб секс.  

Най-ниските цени започват от 40 лв. за едночасов сеанс, но най-масови са обявите между 80 и 120 лв. за час удоволствие и средно качество. „Елитните“ компаньонки се търгуват между 150 и 500 лв. и се предлагат на по-заможни господа като „топ ескорт“.

Скок в търсенето

Сайтовете за компаньонки са с платени права за съществуване и обявите в тях не са публична тайна. Безспорно доказателство за бума на търсене на компаньонки по време на извънредното положение са данните за влизанията в сайтовете, които ги предлагат за почасова употреба. За периода март-май в една от платформите, която може да мине за по-елитна, са регистрирани 97 000 посещения. За сравнение - през януари и февруари цифрата е 19 000, а през последните три месеца на 2019-а - 28 000.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Куравейчо Мъдурков

Куравейчо Мъдурков

20.06.2020 | 22:28

Кви са тия цени 120 лв. бре ? Преди манекенките вървяха по толкова . Я се стегнете - дошли сте от село Забий Колче и за 1 месец искате да спечелите толкова , че да си сложите силикон на циците и на устните едновременно . За такива повече от 60 лв. на час не давам .

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?