Следвайте ни

Дясната ръка на Слави: Убиха баба ми с фалшива диагноза COVID-19

viber icon

"Лекари убиха баба ми и записаха, че е починала от коронавирус, за да вземат пари по клинична пътека." Това разказва пред „България Днес“ сценаристът и дясна ръка на Слави Трифонов - Тошко Йорданов.

Жената постъпва в ямболската болница Свети Пантелеймон след лек инсулт, въпреки това как си отива от този свят с диагноза коронавирус, без да имала никакви симптоми и температура. „Разкарвали са баба ми от отделение в отделение, въпреки че след прекаран инсулт това може да бъде фатално. Направили са й бърз тест, което е недопустимо, защото не поискано съгласие на пациента. След това е направен PCR  тест, въпреки че тя нямала нито температура, нито кашлица, абсолютно никакви симптоми.  Доктор Рунков обяснил на майка ми, че баба ми е с пневмония, което е абсолютна лъжа, защото две минути по-късно аз разговарях с него и той ми призна, че излъгал“ продължава Йорданов.

Сценаристът на Слави признава, че баба му действително е била възрастна жена на 93 години, но била здрава, а след  инсулта имаше само малка пареза на ръката.  Йорданов е категоричен, че диагнозата на баба му е записана абсолютно фалшиво и  най-тъжното е, че заради нея близките й няма да мога да си кажат последно сбогом.

„Освен това знаете, че тия погребения струват 500-600 лв. по-скъпо, защото близкият ти е затворен ковчег и дори не можеш да видиш лицето му. Само че този път са сбъркали човека ще ги съдя, искам абсолютно всичко да излезе  наяве. Защото тук за тях става въпрос за едни пари“.

Потърсен за коментар, директорът на ямболската болница Свети Пантелеймон Румен Рунков обяви, че обвиненията са несериозни. ‚,Моля? Глупости! Аз в момента работя и не мога да се занимавам с това“, обяви той и не коментира дали се притеснява от предстоящата съдебна разправия.

Коментари (6)

сега разбра ли

сега разбра ли

08.08.2020 | 15:36

докъде води опростачването ,което правиш

Отговори
7 2
Тошко

Тошко

08.08.2020 | 14:35

Шоуто разби (уби) цялата нация, тоя ни ,занимава с баба си!?!?!?!?

Отговори
10 3
Потресен

Потресен

08.08.2020 | 14:18

Съчувствия на човека! Има време да се хване да учи медицина, или децата му. Да види тогава за какво става въпрос. Не е като да промоцираш ЧАЛГА, ПЛЕЙМЕЙТКИ (КУPВИ) и ДАЛАВЕРИ (с едно ферари, в цвят червен), като ВЪРХОВЕН СМИСЪЛ НА ЖИВОТА!

Отговори
13 3
Адолф Джугашвили

Адолф Джугашвили

08.08.2020 | 13:06

Това може да се случи само на обкръжението на Слави, Божков и Радев...

Отговори
12 5
Ковидчо:

Ковидчо:

08.08.2020 | 13:21

Много интересна порода сте това интелектуално инсуфициентните - все се пънете всички да разберат колко сте такива!

Отговори
6 4
Ковидчо:

Ковидчо:

08.08.2020 | 11:47

Това е само част от съпътстващата епидемията ГНУС, истината за която за съжаление скоро (или никога) няма да научим!

Отговори
9 13

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?