Следвайте ни

Дончева и човек на Слави се скараха на тема "Маджо"

viber icon

„Има такъв народ“ и депутатът от „Изправи се БГ! Ние идваме“ Татяна Дончева влязоха в задочен спор. Темата – връзки с бизнесмена Младен Михалев-Маджо, пише bTV. 

В петък лидерът на партията Слави Трифонов заяви в интервю пред БНТ, че  се „втрещил“ от медийна изява на Дончева, в която тя заявила, че зад ИТН стои Михалев. 

Днес тя не пропусна да отговори. „Маджо не стои зад него, само му е дал един депутат за министър на туризма“, каза Дончева пред националното радио. „В частни разговори с Тошко Йорданов дори посочих името му. Ясно е, че Доган и Орлин Алексиев стоят отзад. Дали Доган, дали Пеевски, дали и двамата...“, твърди тя, без да предоставя конкретни аргументи. 

В късните часове на днешния ден отговор дойде и от номинирания от ИТН за министър на туризма – Ивайло Кожухаров разпространи позицията си в писмо до медиите. 

„Г-жа Татяна Дончева си позволи за пореден път да внуши на слушателите редица неистини, касаещи както ПП „Има такъв народ“, така и по адрес на нейния лидер, но и по мой адрес. Заявеното от г-жа Дончева, че Маджо стои зад мен и затова съм бил предложен за министър на туризма, е пореден жалък опит за дискредитация“, пише Кожухаров. 

 
Депутатът пише още: „Приемете, че съществуват и хора, зад които не стои никой и нищо повече освен собствените им качества, образование, професионален опит, експертиза. За разлика от вас. Знам, че не може да си представите да не ви подпира някой чичко-паричко, защото това е вашият жизнен опит, но това е положението“. 

Кожухаров допълва, че не познава Михалев, не се е срещал с него и не са разговаряли, като допълва, че е готов да застане пред детектор на лъжата, за докаже твърдението си и пита дали Татяна Дончева би направила същото.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Иво

Иво

30.08.2021 | 07:32

Хич даже не ми пука.Отдавна съм казал, че българите сме кофти племе, с много кофти материал. И е прав Алеко Константинов, че "и едните и другите са маскари". Аз бих се изразил и малко по-грубо, но няма смисъл да занимаваме всекидневно аудиторията с връзките на този с онзи. Хората си намират начини да осъществят контакт.

Отговори
5 0
Думи, думи, думи

Думи, думи, думи

29.08.2021 | 22:45

Обикновено в такива случаи казват - Ще се срещнем в съда. А този господин изтъква своята "експертиза" и т.н. В случая, само това ме кара да си мисля, че Дончева има някакви факти, с които държи в шах опонентите. Може би в случая тя казва истината. А истината не винаги е приятна за някого. Да не забравяме и генезиса на чалгаря - така или иначе, той е свързан с мафията. Толкова години никой не го закача и той си развява коня.....

Отговори
15 1
Елма

Елма

30.08.2021 | 14:32

Много сте прав. Да сте чули Слави да каже нещ против Георги Гергов, против Георги Първанов...

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?