Следвайте ни

Докладвахме в НАТО как ловим руски шпиони, похвали се Борисов

viber icon

Шефът на ДАНС Димитър Георгиев и временният директор на военното ни разузнаване полковник Велко Атанасов са докладвали в централата на НАТО за акциите срещу руски шпиони у нас през последните 10 години. Това стана ясно от изявление на премиера в оставка Бойко Борисов по време на работно съвещание с министри.   

„Съюзниците ни от НАТО изразиха солидарност с България по повод дестабилизиращите действия на Русия и подчертаха още веднъж силната си подкрепа към страната ни“, заяви Борисов.

Той обясни, че по време на среща на Северноатлантическия съвет на НАТО вчера в Брюксел са били изслушани председателят на ДАНС и директорът на Служба военно разузнаване. Те са запознали Съвета с разкритите незаконни действия на руски граждани на територията на Република България от 2011 г. насам.

„До този момент кандидатът за президент Радев и върховен главнокомандващ няма коментар нито по темата Навални, нито по темата шпионски скандали. Темите не се коментират и от основните политически сили в българския парламент, които казват, че имат евроатлантическа ориентация“, за пореден път заяви премиерът в оставка.

Той благодари за работата на българските правоохранителни органи по повод дестабилиращите действия на Русия.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

киро

киро

07.05.2021 | 12:55

Все по-жалък и по-жалък.-.

Отговори
5 1
БЕЗ  СМЯХ..

БЕЗ СМЯХ..

07.05.2021 | 11:34

ЕЛЕН ПЕЛИН ГО Е КАЗАЛ ТИ ЗА /ЛУДОТО / ПРОСТОТО НЕ ПИТАЙ ТО САМО ЩЕ СЕ ОБАДИ............ АМА ИСКАХА ЛИ В НАТО ДА ЗНАЯТ ЗА ТИЯ ШПИОНИ ИЛИ ТИ ГИ СЪНУВА И СЕ ИЗПЛЮ.... НА НАТО МУ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА ВЕЧЕ ЗА ТЕБ....СЕГА И НА ПУТИН НЕ МУ ПУКА НА КАЛАШНИКА !!! И КО ША ПРАЙШ??? БО.КЛУК.......................ДООЛЕН ОТВРАТИТЕЛЕН........................

Отговори
6 2
С малко смях

С малко смях

07.05.2021 | 11:49

Кой те пита тебе бре ?

Отговори
1 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?