Следвайте ни

Доц. Мангъров зове преболедувалите Ковид да не се ваксинират

viber icon

Кошмарът на здравните власти у нас доцент Атанас Мангъров не пропусна да се прояви и в деня, когато у нас започна ваксинацията срещу коронавируса. Този път видният инфекционист се възмути от тезата, че преболедувалите COVID също трябва да се имунизират.

"Аз не мога да разбера с какво се различава един човек, който е прекарал коронавирус, от този, който се е ваксинирал. 

Това звучи абсурдно от медицинска гледна точка. Има вируси, които не създават имунитет, но в случая с коронавируса нещата не стоят по този начин. Би трябвало да се върнем към основите на медицината и този начин, по който се действа е крайно немедицински и ненаучен", заяви Мангъров в разговор, иницииран от партията АБВ на Румен Петков, която редовно дава трибуна на хипотезите на скандалния доцент.

"С всички тези мерки, които се взеха, целта беше да се ограничи броят на загиналите от коронавирус. Но процентът на смъртност е нисък, той е под 0.3%", каза още доц. Атанас Мангъров.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

ГЮРО

ГЮРО

27.12.2020 | 22:49

Докато доц. д-р Атанас Мангъров, понастоящем Началник на Ковид-клиниката към Инфекциозна болница, се бърка в търговските дела на Бакалницата за здраве и живот, ще стои на половин заплата, да му дойде умът в главата. Високата смъртност по болниците не я предизвика д-р Мангъров, а незнанието на здравните чиновници, като тия от тайфата на "черните ангели". Те са службаши, нямащи представа как се организира работата в една инфекциозна болница и затова допуснатите вътрешноболнични инфекции в набързо преквалифицираните в Ковид-болници, са увеличили смъртността няколко десетки пъти. И за това не коронавирусът е виновен, а здравните чиновници, недопускащи мнението на професионалисти като Мангъров. Но едва ли ще се намери "каскет", който да им потърси сметка за пакостните действия.

Отговори
12 5
Лекар

Лекар

27.12.2020 | 21:36

Абе, като си толкова ербаб, що си сменяняш маската N95 на всеки два часа , влизайки в отделението.Хората ги ползуват по цял ден, а ти на два часа в коша. Нали уж не служи за нищо. Покажи им се на тия , дето ти вярват на глупостите в ковид средата, да видят как добре си екипиран срещу "грипчето"..

Отговори
7 8
Това  говори много

Това говори много

27.12.2020 | 23:12

Доцент доктор Мангъров е умен лекар и голям специалист. Това което прави говори че той е наясно че неговата имунна система действа.Той има изработен имунитет. Но е добросъвестен че носи маски които често сменя за да предпази пациентите и околните а не да пази себе си в случая.

Отговори
10 4
Майна

Майна

27.12.2020 | 20:12

Браво на доцент Мангъров,,отново точен в анализите си както винаги.Евала Мангъров,ето за това народа те обича и вярва

Отговори
20 14
Айде Мангърче Довърши ги

Айде Мангърче Довърши ги

27.12.2020 | 20:03

Точно така Мангърче Кажи им го на квадратните еврейски дебели глави Защото явно напъна им да се ваксинират всички е голям Нали имунната система на всеки един индивит е уникална сама по себе си и различно реагира на нападащи я вируси и гради своята защита Която е нефелна може да пойска лекарска помощ и съответни медикаменти и ваксинаций А тази която може сама да се защити защо с медикаменти и ваксини да се променя генома на здравия организъм и неговата имунна система

Отговори
19 12
Alexander

Alexander

27.12.2020 | 19:53

Доктор Менгеле докога ще се разнася по медиите ? Вместо да се скрие под земята за идиотщините дето твърдеше и сега не си признава че ги е твърдял...и защо виповете бегат да се лекуват при Мутафа във ВМА а не при него ?

Отговори
19 22
Еее

Еее

27.12.2020 | 20:21

Ти явно хич не си умен. При Мутафа по презумция се лекуват по специални пациенти. Знаеш ли колко е бюджетът на ВМА и колко пъти по малко на заразната.

Отговори
13 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?