Следвайте ни

Доц. Кунчев каза къде да плажуваме без да пипнем вируса

viber icon

Южното ни Черноморие е чисто от коронавирус и туристите можело да се чувстват  в безопасност. Това обяви главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев след мащабно изследване. Според него под 1 процент от изследваните 2400 човека от Бургас и южните морски общини Несебър, Созопол, Приморско и Царево са се срещали с коронавируса. 

Министърът на туризма Николина Ангелкова пък обяви, че днес сутринта се е срещнала с представителите на Съюза на собствениците в Слънчев бряг, които са заявили готовност за активен летен сезон от 1 юли.

"Във всички хотели се спазват стриктно противоепидемичните мерки", каза Ангелкова и допълни, че утре се очаква първият чартър от Амстердам.

"Регионът ни е безопасен, морето ни е чисто, очакваме туристи, за които през цялото лято тук, в Бургас, ще има интересни културни събития", каза пък кметът на Бургас Димитър Николов

Коментари (2)

Петров

Петров

25.06.2020 | 15:19

Той защо не отиде там, а отпраши към Гърция?!

Отговори
7 2
и да ни забрайти една ножка да си ударите преди плажа!!!

и да ни забрайти една ножка да си ударите преди плажа!!!

25.06.2020 | 14:42

ахах, доктор кунчо явно е разговарял с вирОса ахахаха деа бастуните продажни и накрая кво- при мутрите на говноморието ли да почиваме без да" барнем" ковида...а е я се шибайте яко е каскети

Отговори
5 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?