Следвайте ни

Доц. д-р Иво Димитров с медал от военния министър

viber icon

Военният министър Красимир Каракачанов награди с юбилеен медал „75 години от Втората световна война“ о.з. капитан доцент Иво Димитров д.м. Отличието му бе връчено за честна и доблестна служба в Специалните сили на Българската армия и за активно участие и подпомагане на провежданите мероприятия на Съюза на българските парашутисти.

Доц. д-р Иво Димитров получи медала и във връзка с 18 март – 78 години от сформирането на парашутната дружина и празник на Съвместното командване на специалните операции.

Д-р Иво Димитров е доцент към Факултет по обществено здраве на Медицински университет - София, също така е съветник в Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика към 44-ото Народното събрание.

Научните му интереси са насочени към Комуникативните и групови процеси на служителите в областта на здравеопазването, характеризиращи се с две монографии,над 20 публикации и 20 цитирания в областта. Защитава своята научно-образователна степен “Доктор” в направление “Социална медицина и организация на здравеопазването и фармацията”. Магистър по “Счетоводство и контрол”,”Финанси” и “Обществено здраве и здравен мениджмънт”.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Док

Док

31.03.2021 | 20:24

Честито на доцент Димитров

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?