Следвайте ни

Доц. Ангел Кунчев: Да се внимава с AstraZeneca при жени под 30 с наднормено тегло

viber icon

Рискът е толкова малък, че си заслужава да бъде завършена ваксинацията. Тогава се получава и сертификатът за ваксинация. Няма как да се издаде такъв документ, ако не е завършена ваксинацията.

Повишено внимание трябва да има при жени под 30 години с наднормено тегло, тежки пушачки и приемащи контрацептиви. Това каза главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев за ваксината на "АстраЗенека" пред БНТ.

Не се налага никаква предварителна подготовка медикаментозна. Масово в България втората доза на "АстраЗенека" се появява в края на април и началото на май, коментира той.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Цеко

Цеко

09.04.2021 | 09:29

Как стана така,че от качествен човек стана л.айно? Помним как защитаваше здравето ни в началото. Сега гледаш в обувките си и говориш това,което ти е наредено. Т улупа не е лекар. Защо позволихте на куп н.енормалници да имат мнение по въпроса? Другите държави ще се справят,но България ще се влачи още години,защото не ставате за нищо.

Отговори
4 1
Подсъдимия Кукунчев Станете Съда влиза

Подсъдимия Кукунчев Станете Съда влиза

09.04.2021 | 08:48

За тези с тегло над 250 килограма дали става да съ боцкат и да ги боцкат А презерватив на главата да слагат ли А на останалите въпроси Кукунчев в съда по подробно ще отговаряш Времето на брифингите ви изтече в канала

Отговори
5 2
Кукурунчев хич не е изкукуригал, затова ще отговаря

Кукурунчев хич не е изкукуригал, затова ще отговаря

09.04.2021 | 09:22

Вземи си сертификатите и се махай защото идва края на твоят медицински фашизъм. Ще отговаряш пред народа си

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?