Следвайте ни

Доброто е живо! Жена под карантина разтърси мрежата с тази история

viber icon

Трогателна история за добротата в най-тежките моменти разчувства мрежата. Бургазлийката Красимира К. описа жеста на полицай, дошъл на проверка за спазването на режима на карантина от семейството, в което съпругът е болен.

Ето разказа на Красимира К:
 
„Ще я бъде тая държава! Много приятно съм изненадана от мил жест, който не мога да не споделя с Вас. Днес е осми ден от карантината на семейството ни, сутринта след телефонната визитация от личният ни лекар за съпруга ми бе изписан втори антибиотик.

Докато обсъждахме как да се справим с набавянето му, по телефона на съпруга ми позвъни полицай за рутинна проверка на карантинния режим, показахме се на терасата и под балкона ни стоеше усмихнат полицай, който може би от куртоазия попита: Как сте? Имате ли нужда от нещо?

Аз съвсем спонтанно споделих, че имаме нужда от лекарства ( току що изписани ни по телефона от личния лекар). - Давай-каза полицаят. Написах му на листче антибиотика и го пуснах през балкона. Човека се качи на личния си автомобил и замина, след 10 минути се появи на вратата ни с усмивка и лекарството в ръка.

Върнахме му сумата от касовия бон и си поговорихме. Той през цялото време ни успокояваше и сподели личния си опит от преболедуването си от ковид. След тази случка се замислих, има ли нужда от измисления Щаб за борба с ковид?

Стряскаща всекидневна информация по телевизиите? Глупави разпоредби за " зелени коридори" и т.н. и т.н. Достатъчно е само една добра дума и мил жест от ЧОВЕК , като този полицай, на който искам още веднъж да благодаря. Респект към такива хора, с тях ще я бъде тази държава.“

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Антиреклама направо позор.

Антиреклама направо позор.

18.11.2020 | 16:09

Ако не е запяла от терасата химна на Веско Маринов Нашта милиция ни пази тва за нищо не се брой Такава гола благодарност и яз знъм Хората арий из диярий пеят от терасите си Тая патка само във Фейсбук Кък влезна там ма Кък излезна от Фейса

Отговори
1 2
Ani

Ani

18.11.2020 | 15:48

Bravo! Naistina. Vsichko e energia!

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?