2374
Следвайте ни

До 50 г. затвор в САЩ за българин, разпространявал детско порно ВИДЕО

viber icon

При международна операция е разбита група, занимавала се с разпространение на еротични снимки и видеа на деца. Директорът на националното следствие Борислав Сарафов обяви пред медиите, че у нас е задържан 48-годишен българин, а в Америка други няколко американски граждани.

Според разследващите са били разпространени над 4 милиона снимки и видеа, а групата спечелила почти 10 милиона долара.

Българинът, с добри IT познания, администрирал сайта, в който било порнографското съдържание на деца между 4 и 6 години.

Имало деца в провокативни пози, в полицейски униформи, в прозрачно бельо и други. Повечето деца-жертви са от Молдова и Украйна.

Част от родителите на сниманите деца са го правили съзнателно, като са получавали пари за снимките им.

Сайтът имал потребители от над 100 държави, а за част от снимките се плащал месечен абонамент от 80 долара. Така българинът успял да спечели около 500 000 долара. Предстои той да бъде екстрадиран.

По случая разследващите работят от половин година. У нас имало обиски на 4 адреса.

Сарафов посочи, че в Америка задържаният българин може да получи и 50 години затвор. У нас ще бъдат преследвани българските ползватели.

От съобщение на американските власти става известно, че българинът се казва Пламен Велинов и е на 48 години.
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ИСТИНАТА-ДОБАВКА

ИСТИНАТА-ДОБАВКА

17.11.2021 | 14:39

У нас ще бъдат преследвани българските ползватели. --А ПЪК ПОЛЗВАТЕЛИТЕ НИ НАЙ-МАЛКО СА ВИНОВНИ-ЩОМ НЕЩО Е ДОПУСНАТО И ТО ЦЕЛИ 6 МЕСЕЦА В ИНТЕРНЕТ СВОБОДНО-ЗНАЧИ Е ЗАКОННО-КАКВО СА ВИНОВНИ ПОЛЗВАТЕЛИТЕ ЧЕ НЯКЙ ИМ ПУСКА САИР ПО ИНТЕРНЕТ-ПОЛЗВАТЕЛИТЕ НЕ СА АДМИНИСТРАТОРИ

Отговори
1 0
555

555

17.11.2021 | 21:37

Напълно си прав. В панделка за 100 г трябва да вкарат този който допуска излъчването на тази гнусотия т. Е. агента на цру еврейчето зукарбърг

Отговори
0 0
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

17.11.2021 | 14:37

У нас ще бъдат преследвани българските ползватели. --ЗАЩО???-ЩОМ Е БИЛО ДОПУСНАТО ТОВА СЪДЪРЖАНИЕ СВОБОДНО В ИНТЕРНЕТ-ПРОСТРАНСТВОТО--И ТО БЛИЗО ПОЛОВИН ГОДИНА-ЗНАЧИ Е ВИНОВЕН ТОЗИ КОЙТО ГО Е ДОПУСНАЛ-АДМИНИСТРАТОРИТЕ НА ИНТЕРНЕТ-ТЯХ САДЪТЕ--ТЕЗИ РАЗПРОСТРАНИТЕЛИТЕ НЕ СА ЗНАЕЛИ ЧЕ ТОВА Е ЗАБРАНЕНО-ЩОМ ПОЛОВИН ГОДИНА СИ РАБОТЯТ И НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧА-СА СИ МИСЛЕЛИ ЧЕ ВСИЧКО Е ОКЕЙ-И Е ЛОГИЧНО ТОВА ДА СИ МИСЛЯТ--И СЛЕД 6 МЕСЕЦА БЕЗ ПРОБЛЕМИ-ИЗВЕДНЪЖ-ХОП-"ЗАЩО МИ СРА В ГАЩИТЕ"--ТАЗИ РАБОТА Е МНОГО СЪМНИТЕЛНА-ИЗГЛЕЖДА ЧЕ НЯКОЙ ГЛАВОК ПО ВЕРИГАТА НЕ СИ Е ПОЛУЧИЛ В ПЪЛЕН БРОЙ КОМИСИОННАТА--ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ СНИМКИТЕ СА БИЛИ С УДОБРЕНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ-ТПЛЮС ТОВА СА ВЗИМАЛИ И ПАРИ ЗАТОВА -НЕВИЖДАМ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА-ЧЕ ХОРАТА СА БЕДНИ И СИ ПРОДАВАТ ЖЕНИТЕ ДЕЦАТА И СЕБЕ СИ--СЕКС И ИЗВРАЩЕНИЯ НЕ Е ИМАЛО-ОЩЕ ПРИ ПЪРВИТЕ КАЧЕНИ СНИМКИ Е БИЛО РЕДНО РАЗПРОСТРАНИТЕЛИТЕ ДА СЕ ВИКНАТ В ПОЛИЦИЯТА И ДА СЕ ПРЕДОПРЕДЯТ-А НЕ ДА БЪДАТ ЧАКАНИ 6 МЕСЕЦА-ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НЯКОЙ ПАРТИЕН ШЕВ СИ Е ПЪЛНЕЛ ДЖОБА-А СЕГА КОГАТО ОБОРОТА Е СПАДНАЛ-СТАВА НЕЗАКОННО-ДУРИ И 50 ГОДИНИ ЗАТВОР--50 ГОДИНИ ЗАТВОР ДОБРЕ-АМА АКО Е БИЛ ПРЕДУПРЕДЕН РАЗПРОСТРАНИТЕЛЯ

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?