Следвайте ни

Дивашко ВИДЕО След 23:00 часа COVID-19 не влиза в заведение в Студентски град

viber icon

"Коронавирус няма, луксът ни успокоява". Така млад мъж, пушейки наргиле в клуб “ЕLEVEN” в Студентски град в София, демонстрира как не се спазва заповедта на здравния министър, пише "24 часа".

Клипа препрати читател с въпрос: ако правилата, разписани от здравния министър проф. д-р Костадин Ангелов, са задължителни за всички заведения, какво трябва да се случи със собствениците на този нощен клуб. Според читателя ни те открито, без притеснения са обявили пред гостите, че ще работят въпреки заповедта на здравния министър.

От четвъртък трябва да бъдат затворени всички нощни заведения и дискотеки. Въпреки това, както се вижда, клуб “ЕLEVEN” , разпраща съобщения на своите клиенти, че ги очаква от 23 часа до 6 часа сутринта.

Прави го естествено с грижа за гостите и персонала и тяхната социална дистанция. Следват въодушевени постове на клиенти, сред които само един нарича българския народ “неконтролируем”.

 
 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

цецо

цецо

31.10.2020 | 16:57

Данче,я ги разбутай тези о.игофрени! Санкции до припадък! И без право на отваряне отново.

Отговори
6 0
Простака

Простака

31.10.2020 | 16:55

Значи това заведение да е затворено тотално! Адски глоби и забрана за отваряне! Това да е за назидание на останалите галоши!

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?