Следвайте ни

Десислава Атанасова: Време е да поемем отговорност за стабилизиране на държавата

viber icon

Време е да поемем отговорност за стабилизиране на държавата. Криза се управлява с действия, заяви в словото си пред новото Народно събрание депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова. 

837 000 българи гласуваха за ГЕРБ-СДС, хората явно не виждат достатъчно добра друга алтернатива,  припомни Атанасова.  

Тя увери, че ГЕРБ са готови да предложат кабинет, който да работи по справяне със сериозните предизвикателства. Ако това не бъде прието, отговорността трябва поеме втората политическа сила в парламента – Има такъв народ.Време е зрителите на шоуто да видят намеренията и екипа на втората политическа сила. 

Отговорността за хиляди съдби тежи. Жаждата за реваншизъм не е начин за управление. Не е ясно какво следва след изгарянето на Картаген – дължите въпроса на българите.

Омразата руши и дълбае пропасти. Трябва заедно да решаваме проблемите, но това е трудна задача. Готови сме да протегнем ръка към политическите си опоненти. Отказваме да поемем отговорност, ако страната бъде хвърлена в хаос. Безвремието на служебен кабинет ще изправи страната пред сериозни предизвикателства,  подчерта Атанасова.    

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Гласоподавател:

Гласоподавател:

15.04.2021 | 13:49

Ще и се на тая т*па слива да не виждаме друга алтернатива, ама уви. И между другото - от това изказване да разбираме ли, че досега не е поемана отговорност за стабилизиране на държавата и само се е крало като за последно?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?