Следвайте ни

Десислава Атанасова: Нинова, Манолова, ДПС и ДБ яхнаха протестите

viber icon

Голяма част от протестите са инспирирани от политически партии, които декларират своя негативизъм към управляващите. Много пъти сме чували и Корнелия Нинова, и Мая Манолова, и ДПС, и "Да, България" с критики към ГЕРБ. А най-добрият мерител за общественото доверие са изборите. Това е вотът на суверена. Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова. 

Тя отбеляза, че следващата седмица има частични местни избори в няколко населени места, което е възможност да се "премерят" силите на местно ниво. "Съвсем друго е да викаш "Оставка" на площада, съвсем друго е да казваш, че си алтернатива на системните партии и да протестираш срещу "модела" и да издигаш личности", посочи тя.

Атанасова заяви, че частичните местни избори не са вотът на целия български народ. Но отново добави: "Едно е да си на площада, друго е да премериш сили в един вот, на избори".

Тя коментира и спорния въпрос за машинното гласуване. "Ако някой оспорва, че двата вида гласуване - с хартия и с машина, то следва той да е подал жалба към всички избори, които са проведени досега. След като в кметските избори, които бяха преди година, се гласува единствено с хартиена бюлетина, то как ще си обясним кметовете на Благоевград, Разград, които са от БСП. Аз живея в "Гео Милев"  - кметът на района е избран с хартиена бюлетина. Това означава ли, че изборът е бил опорочен? Т.е. подобни внушения са индулгенция за онези, които няма да преминат 4%-та бариера и няма да имат мандат за съставяне на правителство", заяви Десислава Атанасова.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Брееее

Брееее

24.09.2020 | 10:39

Грозна и нахална.

Отговори
0 0
Кифла

Кифла

22.09.2020 | 20:44

Не бих я търтил за нищо на света.

Отговори
0 0
Някой

Някой

19.09.2020 | 10:36

Редовно ходя ня протестите в Пловдив, няма политически партии. Хората не са толкова прости, да се водят от политически партийки. На сила, хубавост не става. Грешната информация срещу притестите, показва колко много ни подценяват.

Отговори
6 3
Нали

Нали

19.09.2020 | 11:40

Защото т.н. ви протест не е със справедливи искания, обединен от политически личности а платен в услуга на олигархията и мафията!

Отговори
3 5
Ковидчо:

Ковидчо:

19.09.2020 | 12:24

Я, баш джендърът на ГЕРБ бил жив... скъпи, здравееей! Прикърпиха ли ти свинктерчетата? Липсваше ни (ми) с компетентните си и несъвсем грамотно написани коментарчета, ама вече съм (сме) спокойни. Апропо - кой и кога ДОКАЗА, че т.нар. протести са платени... и от кого?

Отговори
3 1
Ууу!

Ууу!

19.09.2020 | 10:36

Ужасна е!

Отговори
7 2
Народно събрание

Народно събрание

19.09.2020 | 10:26

Тази от снимката на когото не си е поискал, на него не му е правила минeт.

Отговори
4 3
Само на

Само на

19.09.2020 | 11:46

НСО прави, не се надявай - хахаха

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?