2374
Следвайте ни

Десетки сигнали срещу полицаите, не спазват нарежданията на Рашков

viber icon

Институтът за пътна безопасност съобщава за над 60 сигнала от граждани през последните дни за неизпълнение на разпореждането на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков камерите за контрол на скоростта да се поставят на места, на които има концентрация на пътно транспортни произшествия.

Според Института това създава объркване и неразбиране от страна на шофьорите за ефективността на контрола, който осъществяват служители на МВР.

Необходимо е специализирано обучение и нова методология за контрол, която да бъде приложена в инструкцията за контрол на пътното движение, призовават експертите.  

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

28.09.2021 | 10:49

РАШКОВ -ЩЕ СЕ ПОКАЖЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЗА ДА ТРУПА ТОЧКИ КАТО СЕ ЗАСТЪПИ ЗА ШОФЙОРИТЕ ДА НЕ ГИ ОБИРАТ ТОЛКОВА МНОГО--ВИЕ ПЪК ШЕФОВЕТЕ НАТИСКАЙТЕ ГИ ЯКО ПОЛИЦАИТЕ ДА ГЛОБЯВАТ--ЗАЩОТО КАК ЩЕ СЪБЕРЕМ ЗАПЛАТИТЕ НА ПРИЗИДЕНТА МИНИСТРИТЕ ДЕПОТАТИТЕ И СЕКЛЕЦАРКИТЕ

Отговори
0 0
Абсолютно

Абсолютно

27.09.2021 | 20:27

Слагат ограничения 50-60 км на 4-6 лентови пътища и трупат точки. Но и те не са виновни. Карат ги шефовете им - в 80% от случаите - пенсиониран военни. Търсят им норма все едно берат сливи.

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?