Следвайте ни

Делян Пеевски с огромно дарение за операцията на Йордана

viber icon

Депутатът Делян Пеевски направи огромно дарение за 2-годишно момиченце и така направи възможна скъпата операция в САЩ, от която то се нуждае.

Той дари 172 000 лева за малката Йордана. Детето е родено с проксимален бедрен дефицит, което се изразява при нея с прогресивно скъсяване на бедрената кост. Сумата, дарена от Пеевски позволява тя да бъде оперирана в САЩ като втори етап от нейното лечение. До момента бяха събрани 145 000 лева от нужните 317 000, но след благородния жест на бизнесмена операцията вече е възможна.
 
Първата операция вече е преминала успешно. С нея е коригирана деформацията и е направена реконструкция на бедрената кост. SUPERhip процедурата е извършена в институт "Saint Mary" във Флорида. Сега предстои втора операция, с която десният крак на Дани ще бъде удължен, за да може да се изравни с левия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Надя

Надя

30.05.2020 | 07:11

Пеевски колкото повече „дарява” става по-противен Парадокс.

Отговори
0 0
Краси

Краси

30.05.2020 | 00:27

Когато се дарят парите от анонимен източник тогава има смисъл, неговите пи ар служители му правят лоша услуга в този случай. Който дава от сърце не изпитва нужда да го дават по медийте

Отговори
5 0
ДПСТО

ДПСТО

29.05.2020 | 21:57

Е развързало кесията. Само че, колкото и да се напъват чалмите си остават една партия на етнически и верски признак. И не защото бълари членуват в нея а защото всеки турчин решил да отиде в друга партия бива наказан и изолиран от своите.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?