Следвайте ни

Делян Добрев: Йончева клеветеше, преследвайки лични цели!

viber icon

Областният координатор на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев осъди за клевета настоящият евродепутат от БСП Елена Йончева. Ето какво написа той на страницата си във Фейсбук:

"Осъдих Елена Йончева за клеветническите ѝ твърдения, за черната кампания, с която накърни не само моето име и работата ми, но засегна и хилядите честни хора от Хасково, които работят за ГЕРБ. Месеци наред аз и моето семейство бяхме подложени на унижения, които по никакъв начин не кореспондираха с истината. Заради изявленията ѝ десетки честни хора понесоха удари, които не заслужаваха и търпяха клеветите на Елена Йончева, само защото тя преследваше своите лични цели".

Днес Делян Добрев осъди Елена Йончева за "нанесени неимуществени вреди, изразяващи се в уронване на доброто му име в обществото и целенасоченото му злепоставяне, вследствие на поредица от изказвания в медиите и в Народното събрание". 

"Аз мисля, че нито една лична или политическа амбиция не трябва да бъде постигана на гърба на лъжата! Това е непристойно.

Затова потърсих правата си и защитих моето име, това на семейството ми и на хората от Хасково, които понесоха стоически опозоряващите клевети на Елена Йончева.

Винаги съм вярвал в българското правосъдие! Както вярвам в това, че всяка клевета трябва да бъде заклеймена като най-позорен акт!", написа още той.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Бъбу

Бъбу

21.01.2021 | 08:27

Толкова грозни, толкова нахъсани нападки от страна на йончева бяха, и всичко това с цел нейното лично облагодетелстване. Е тя постигна целта си, добра се до европейската заплата в ЕП, и то благодарение на грозни лъжи и манипулации срещу опонентите си. Не е достатъчно само съдебното решение, нея Господ ще я съди.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай