Следвайте ни

ДБ иска извънредно заседание на парламента

viber icon

„Демократична България” ще внесе искане за свикване на извънредно заседание на парламента на 14 септември. От партията ще депозират подписи за това в деловодството на Народното събрание до края на днешния ден.

В края на миналата седмица част от депутатите поискаха извънредно заседание да се проведе още в понеделник. Председателят на парламента Ива Митева обаче реши да няма такова.

„Подготвяме ново искане за свикване на заседание в утрешния ден, защото има няколко важни законопроекта, които са пред второ четене и би било добре Народното събрание да ги приеме. Единият от тях е за Бюрото за защита на свидетелите. Добре е депутатите да влязат в зала поне за тези проекторешения, които са пред второ гласуване. Иначе ще се окаже, че това НС се е събрало само, за да промени бюджета и да осигури служебното правителство на президента”, заяви Атанас Атанасов. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Нали

Нали

13.09.2021 | 14:37

Разбързали са се да дескредитират свидетелите срещу Божков и Радев! Гнома и Бойкикев са най-долните бoклуци в държавата! По-долни са и от Радев!

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?